Czy ktoś tworzy taką kampanię?
Z tego co wiem to Schmeisser.
Co do prac nad nowym modem to po paru dniach, w których miałem urwanie głowy wreszcie parę dni wolnego więc rusza projekt ME-MOD czyli Middle East Mod.
Oczywiście prace nad kolejnym wydaniem ulepszonego PL-MOD są kontynuowane równolegle. Zresztą miłośników "naszych potężnych" Sił Powietrznych

informuję, że nie zamierzam o nich zapomnieć i przewiduję "Polski Korpus Ekspedycyjny" (nazwa robocza). Przy okazji może mały konkursik na pomysł godła takiej fikcyjnej jednostki.
Na razie jest już kilka ciekawych skinów śmigłowców "made in Loku" oraz dzisiaj zrobiłem skina irackiego Su-22M4 (we wczesnym malowaniu wzorowanym na Su-7).
To mój pierwszy skin więc proszę o wyrozumiałość w ewentualnych komentarzach - jeszcze pewnie go z 10 razy poprawię:lol:
Przy okazji gdyby ktoś sie chciał pobawić np. w skiny Irańskich F-14, F-4 i F-5 to zapraszam.
PS Nie mogłem się powstrzymać aby nie dołączyć polskiego MiG-a w wersji "pustynnej" (skin jeszcze nie skończony - "plamy" wzorowane na rzeczywistym malowaniu, ale w innych kolorach)
[ Dodano: Nie 16 Paź, 2005 23:47 ]Prace nad PL-MOD 1.1 idą pełną parą - na życzenie niektórych z Was znajdzie sie w nim polski C-130 Herkules - czy je w końcu otrzymamy - kupimy* (niepotrzebne skreślić) czas pokaże

. Podczas tworzenia skina za wzór wziąłem malowanie stosowane w samolotach CASA z 13 elt z Krakowa.
Zrobiłem też nowego skina dla Su-22M4 z 7 elt.
[ Dodano: Pon 17 Paź, 2005 15:38 ]Doszedł też An-26 (był ale bez polskiego malowania) z barwach z 13elt.
Skin co prawda kiepski, ale oryginał w LO miał 128x64

piksele, a do tego jest wspólny dla An-26 i An-30. Do tego nie dość, że powtarza elementy 4 razy (stąd plamy na dolnych powierzchniach skrzydeł, a szachownice na górnych) to jeszcze "rozciąga" niektóre elementy na większą powierzchnię np. górę kadłuba i centropłat. Dlatego starałem się zachować chociaż kolorystykę samolotu zbliżona do oryginału.