Niestety wypłynie, bo zamiast oryginalnego kokpitu będzie kokpit z Su-25(T), a jak uda mi się jeszcze znaleźć ten plik to już nawet dane na HUD-zie nie będą się zgadzać.
To chyba trochę nie tędy droga bo ideą moda jest przecież pozostawienie Locka bez wiekszych zmian uniemożliwiajacych korzystanie z innych typów maszyn. Jeżeli miałoby tak zostać to ja osobiście już wolę Su-25 z szachownicami (scenariusz jakoś by się do tego dorobiło). Ale dobrze kombinujesz - ściagnij może któryś z modów np. Su-30 lub Mirage flyable ze stronki CombatAce (
http://forum.combatace.com/index.php?act=downloads&Itemid=70) tam za pomocą podmiany tych plików nad którymi pracujesz obudowali samolot AI wokół kokpitu z maszyny flyable. Kiedyś próbowałem i wyszło mi średnio, ale nie miałem cierpliwości do grzebania - może Tobie się uda.
Wydaje mi się, że można by się pokusić o 92 - są 2 zdjęcia na których widać górę samolotu.
Zastanowienia może być warty również 56 - coś mi świta, że jak szukałem zdjęć to tego egzemplarza trochę było na zdjęciach.
56 - jest warty zrobienia - z tego co pisał Toyo to jedna z lepszych maszyn w 1 elt - w sumie brakuje nam sterów wysokości i końcówki lewego skrzydła. Pod względem malowania jest to też ciekawa maszyna - plamy są odmienne od 38 i 67, a poza tym ma ślady napraw co "nadaje skinowi autentyczności". Szkoda, że Toyo siedzi na tej Litwie bo pewnie mógłby pomóc.
92 - ma praktycznie kompletną dokumentację zdjęciową więc nie będzie problemu.
105, 108, 111 i 115 są raczej nieciekawe, bo praktycznie identyczne do malowania samolotów w 41 elt więc chyba nie ma sensu się za nie brać - po co nam takie same praktycznie skiny. Inne zdjęcia, które udało się zebrać (w wiekszości dzięki Tobie) dotyczą MiG-ów z numerami 66, 77, 89, 54, 65, 40, 42 ale generalnie brak jest górnych powierzchni.
Jutro zabiorę się za 92 oraz 56 i po prostu będę je poprawiał (szczególnie 56) w miarę docierania do nowych zdjęć czy informacji.