Ponieważ sam długo

zmagałem się z wyborem kierownicy odpowiedniej do przerobienia na orczyk postanowiłem zebrać Wasze odpowiedzi i zrobić listy kierownic.
Proszę przysyłajcie na PW, e-mail (michelin4@wp.pl) albo GG (1356162) nazwy przetestowanych kierownic to będę uaktualniał listę.
KIEROWNICE Z 1 OSIĄ -pedały do wykorzystania jako orczykApollo RW-1007
Apollo RW-1009 (
tryb NEGCON) - tę kupiłem 24.07.2006 w Media Markt za 69zł)
Saitek R 220
(należy ściągnąć odpowiedni program ze strony producenta do zmiany trybu pracy)Microsoft Sidewinder Precision Racing Wheel
Logitech Wingman Formula GP
Logitech Formula Force
Logitech Formula GP
Logitech Vibration Force
MediaTech MT-172 CYBER RACE
KIEROWNICE NIE DZIAŁĄJĄCE – tzw. 2 osiowe lub “split axis”Microsoft Force Feedback Wheel
UWAGA : kierownice firmy Apollo mają na pudełku napis 1-oś lub 2-osie, modele oznaczone jako 1-osiowe można wykorzystać. Wersje 2-osiowe nie nadają się.
Mam nadzieję, że nie obrazicie się na mnie z powodu tego posta. Ot przyszedł nowicjusz i już nas ustawia, ale to nawyk z forum MW4 Merc gdzie moderowałem właśnie dział "Sprawy techniczne". Pomyślałem, że w ten sposób pomogę przede wszystkim tym z Nas, którzy chcieliby poeksperymentować ze swoim sprzętem
Pozdrawiam
PS - Pytanie do Admina/Moderatorów może ten temat należy "przykleić”? Przecież jest to ciekawy trick istotnie polepszający przyjemność z latania.