heh w kwestii jeżdżenia zgodnie z przepisami, to polecam się przejechać w wawce np puławską te przepisowe 50 km/h. sorki ale imho to generuje zagrożenie w ruchu drogowym. heh nawet policja, która często jeździ kolumną z psiarni w piasecznie do miasta, też pomyka koło 80tki.
jak musiałem troche temu powtórnie zdać egzamin, to musiałem zaliczyć też jazdy ... no i męczyłem tą 50tkę .. Chcę zmienić pas: z lewej gość zbliżający się z tyłu ze względną prędkością 40-50 km/h, z prawej to samo. masakra. a jak się jedzie zgodnie ze strumieniem samochodów, to wszystko gra i jest bezpiecznie
dlatego śmiem twierdzić że przepisy przepisami a bezpieczeństwo na drodze zależy od wyobraźni i inteligencji kierowców. I dlatego płakać mi się chciało jak nasi pożal sie Boże rządzący zmienili ustawową 60tkę w mieście na 50 w dzień a 60 w nocy. ciekawe czy w ogóle ktokolwiek o tym wie poza tymi pacanami którzy biorą kasę z naszych podatków na opracowywanie takich bzdurnych przepisów. heh myślę że taki urzędas podpisuje tego typu rozporządzenie, po czym wsiada w służbową lancię i pomyka Belwederską do domu w konstancinie mając na budziku 80-100 km/h
taki lajf