http://www.simflight.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8918Czy ktoś próbował? Nie widziałem nigdzie na forum opinii, a po inwestycji w ASX, GX i Tabureta (nareszcie mam Wisłę i A4 po starcie z Balic

do szczęścia brakuje mi tylko usunięcia pustyni z Polski, a fundusze niestety stopniały w drastycznym tempie, to jest darmówka więc może warto?
Przy okazji mam pytanie odnośnie ustawień, jakich używacie z ww dodatkami, zauważyłem po całodniowych testach, że jedyny wpływ na wydajność mają u mnie suwaki odpowiedzialne za ruch drogowy (wyłączyłem całkiem bo rzeźbił FPS drastycznie) i stan pogody (im większe zachmurzenie tym gorzej). Oczywiście wyłączyłem również ground scenery shadows. Zastosowałęm również tweaki podane na 18 stronie tego wątku (dodanie obsługi dwóch jaj i modyfikacje fsx.cfg Cała reszta zdaje się nie mieć wpływu na wydajność do tego stopnia, że jak wcześniej ostrożnie latałem na 1024x768 AA i Anizo, tak teraz przywaliłem 1600x1200 full anizo i 8xAA i nie straciłem ani jednej (sic!) klatki a gra wygląda orgazmicznie. Testowane wiele razy na Beechcraft Baron, zawsze start z Balic i przelot nad Krakowem na bardzo małej wysokości. Pytam, bo mimo wszystko nie jestem zadowolony z płynności działania (FPS dochodzi u mnie do 35, ale to jest wartość maks, która mniej mnie interesuje, bo nie zamierzam w tej kategorii pobijać rekordów, bardziej interesuje mnie to, żeby dolna wartość nie schodziła poniżej pewnej granicy, a tak, jak jest teraz niestety zdarza się chwilowy spadek do 15, a to już płynnie nie jest). Pogodziłbym się z tym, że mój sprzęt po prostu nie daje rady więcej, gdyby nie właśnie ów dziwny fakt, że zdecydowana większość opcji zdaje się kompletnie nie mieć wpływu na wydajność, jakby jakiś magiczny suwak był gdzieś ukryty i zablokowany.