Autor Wątek: Microsoft Flight Simulator X  (Przeczytany 155792 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Microsoft Flight Simulator X
« Odpowiedź #870 dnia: Listopada 30, 2007, 00:12:52 »
A tak btw. przy wlaczeniu paska menu już w czasie lotu w FS9 wlaczala sie pauza z automatu, w fsx defaultowo nie ale gdzies da sie to zmienic podobno. Any idea?
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #871 dnia: Grudnia 31, 2007, 21:57:41 »
Ludzie kurde ale są problemy z zaopatrzeniem :/
Miesiąc temu wypatrzyłem sobie e-sklepik (empik) który jako jedyny miał dostępnego FSX . Do dzisiaj go nie dostałem :015: bo wszystko wyszło a dostawca się spóźnił.

« Odpowiedź #872 dnia: Grudnia 31, 2007, 22:48:13 »
Ludzie kurde ale są problemy z zaopatrzeniem :/

Tutaj było i jest cały czas, a dostawa za zaliczeniem pocztowym (nie trzeba "odpowiednich plastików") http://www.sklep.pilots.pl/index.php/cPath/36_89

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #873 dnia: Grudnia 31, 2007, 22:53:56 »
Oj, chyba jednak nie ma ;)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #874 dnia: Grudnia 31, 2007, 23:23:04 »
Zapłaciłem  140zł od razu po zamówieniu i czekam czekam :(

« Odpowiedź #875 dnia: Stycznia 01, 2008, 03:17:18 »
Oj, chyba jednak nie ma ;)

Faktycznie, nie zwróciłem uwagi :icon_redface: (wzrok dziś niezbyt trzeźwy) - jeszcze niedawno był (sprawdzałem, bo będę niedługo musiał kupić drugi egzemplarz - bo mi jeden konfiskuje żona wraz z kompem po zakupie nowego) dostępny, ale faktycznie mnie bardziej interesowała wersja angielska - ta na zamówienie. To chyba chwilowe?

Zapłaciłem  140zł od razu po zamówieniu i czekam czekam :(

To jest niestety "urok" zakupów w stylu "najpierw zapłać, a potem ci ewentualnie przyślemy towar" - dlatego właśnie preferuje pilots.pl (jak tylko jest możliwość) - bo płace dopiero przy odbiorze przesyłki.

« Odpowiedź #876 dnia: Stycznia 01, 2008, 13:48:11 »
Jak najbardziej polecam pilots.pl

pozdrawiam
ROB

« Odpowiedź #877 dnia: Stycznia 07, 2008, 20:58:26 »
Kurde jeżeli do czwartku nie będzie odpowiedzi z empiku to rezygnuje z zamówienia .
Gdzie w necie jest dostępny i mogą go w miarę szybko wysłać (cena do 150 zł)?
Nie wiecie czy w Krakowskim Empiku nie mają czasem FSX ? Podesłał bym kogoś żeby się o niego wykłócił z obsługą .

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #878 dnia: Stycznia 08, 2008, 20:09:31 »
Kurde jeżeli do czwartku nie będzie odpowiedzi z empiku to rezygnuje z zamówienia .
Gdzie w necie jest dostępny i mogą go w miarę szybko wysłać (cena do 150 zł)?
Nie wiecie czy w Krakowskim Empiku nie mają czasem FSX ? Podesłał bym kogoś żeby się o niego wykłócił z obsługą .

W salonie Kraków Kazimierz powinni mieć jedną sztukę :) Sprawdzone przeze mnie, pracownika EMPiKu. Jeśli nie będzie na miejscu, można sprowadzić z innego empiku do tego, w którym chce się odebrać. W punkcie info udzielą szczegółowych informacji.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #879 dnia: Stycznia 08, 2008, 22:07:11 »
Sprawdzone przeze mnie, pracownika EMPiKu. Jeśli nie będzie na miejscu, można sprowadzić z innego empiku do tego, w którym chce się odebrać.

Potwierdzam. Właśnie dzisiaj zamówiłem w ten sposób w Bydgoskim EMPiK-u drugiego FSX (PL - ja mam angielski z pierwszej dostawy) dla małżonki (jako dodatek do odziedziczanego właśnie po mnie kompa). Bez problemu poszukali gdzie jest i na poniedziałek sprowadzą z innego EMPiK-u w cenie 139 zł.

« Odpowiedź #880 dnia: Stycznia 09, 2008, 01:56:45 »
Wybrałem wysyłkę do domu.
Myślisz że by z tego Kazimierza wysłali ?
Zawsze mógłby brata w Kraku po odbiór posłać , ale czy by sie dogadał z obsługą to już nie wiem :(

Ale Empik sobie w kulki leci , zamiast od razu napisać ze nie mają czekali do końca grudnia :/ Wysyłka miały być 10 grudnia.

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #881 dnia: Stycznia 09, 2008, 09:31:14 »
Wybrałem wysyłkę do domu.
Myślisz że by z tego Kazimierza wysłali ?

Jeżeli zamawiałeś przez empik.com to wysyła to empik.com a nie salon. Jeżeli zamiast dostawę do domu wybrałbyś odbiór w salonie, to zapłaciłbyś taniej i nie płaciłbyś za przesyłkę.

Zawsze mógłby brata w Kraku po odbiór posłać , ale czy by sie dogadał z obsługą to już nie wiem :(

Tak jak wyżej wysyłka do domu = brak możliwości odebrania w salonie. Niestety

Ale Empik sobie w kulki leci , zamiast od razu napisać ze nie mają czekali do końca grudnia :/ Wysyłka miały być 10 grudnia.

Zawalili sprawę to fakt. Weź jednak proszę pod uwagę jedno. To co przed świętami dzieje się w empikach to jest obłęd. Przeżyłem to osobiście i wiem co mówię. Jak ktoś stwierdził, nie chcąc nikogo obrażać: Przed świętami w centrach handlowych "Dzikie Hordy" nabierają zupełnie nowego znaczenia i nie mam tu bynajmniej na myśli dodatku do HoMM V.
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #882 dnia: Stycznia 15, 2008, 10:07:52 »
Już niedługo będziemy się cieszyć FSX w pełnych detalach, tak prędko jak w każdym domu zagości 8 rdzeni po 4Ghz :D

http://uk.youtube.com/watch?v=4Qda77RcuEc
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

empeck

• Gość
« Odpowiedź #883 dnia: Stycznia 15, 2008, 10:43:29 »
Spokojnie, FS11 da temu procesorowi radę  :118:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #884 dnia: Stycznia 15, 2008, 11:12:44 »
Spokojnie, FS11 da temu procesorowi radę  :118:

Zapewne dlatego, że będzie umiał obsługiwać tylko dwa rdzenie, a obsługę czterech dodadzą dopiero w SP1 a i tak ich potencjał nie będzie w pełni wykorzystany. Co bardziej pomysłowi gracze zdejmą radiator z pozostałych czterech rdzeni i wykorzystają je do parzenia kawy :banan Tak dla ciekawostki, wczoraj podniosłem taktowanie swoich, dwóch zaledwie rdzeni z 2600 na 3200MHz i nie zauważyłem wzrostu FPS w FSX. Wot zagwozdka.