Autor Wątek: No panowie niedługo stuknie nam tausen i funfhundert  (Przeczytany 22730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: No panowie niedługo stuknie nam tausen
« Odpowiedź #45 dnia: Marca 02, 2007, 15:11:47 »
"Szybki pająku" zapomniałeś o mundurkach  :118:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #46 dnia: Marca 05, 2007, 20:28:08 »
...przy zachowaniu tej samej metody eksterminacji nieaktywnych userów ich liczba nadal, choć już nie tak szybko rośnie, i kiedyś w końcu ten tysiąc przekroczymy. A potem już nie będzie niczego.
Ach, czyli magicznej granicy dobijemy około 2012? Tzw. Rok Panowania Kononowicza?
"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 05, 2007, 21:47:17 »
Ach, czyli magicznej granicy dobijemy około 2012? Tzw. Rok Panowania Kononowicza?

W zasadzie, gdybyśmy znali statystyki przyrostu aktywnych (nieodsianych) userów to moglibyśmy sobie wyznaczyć pi razy drzwi wzór takiego ciągu i oszacować, kiedy przekroczy tausenta :)

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 06, 2007, 08:14:47 »
http://www.il2forum.pl/index.php?action=stats
Obawiam się że trzeba będzie zmienić nazwę forum na "Forum miłośników Lol4 i LOl5  :003:

Offline Rola

• *
  • 9/39 & R'n'R
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 10, 2007, 22:26:29 »
"M'lord, spieszę donieść, że właśnie skasowaliśmy kilkaset niewygodnych userów z forum..."

"Każdy kilogram nowego samolotu szczególnym dobrem Narodu"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 05, 2007, 23:13:55 »
Ludzi można skasować :), ale to co po nich pozostało (mamy prawie 5000 wątków) nigdy :P
I będziemy dalej pisać!!!! Bo 100.000 post się zbliża :) Jego autor będzie w nagrode mógł pomóc ładować złoto, kapustę kiszonę i niemieckie piwo na u-boota. A wszystko to by szef w Argentynie czuł sie jak w Heimacie ;D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:38:14 »
Nadchodzi koniec świata...

To forum schodzi na psy!  :118:

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:39:28 »
JEST TAUSEN!
Szczęśliwy ( a może i nie :) ) tysięczny forumowicz czyli 306_Duku dostaje w nagrodę do zamiatania pas startowy na najbliższym lotnisku w miejscu zamieszkania :021:

Wodzowi ktoś tomahawka schował i sie uzbierało :118:
Wiedziałem że tak będzie.

ps. tak w ogóle to żnada że na "niemieckim" forum jako tysięczny nie zarejestrował się ktoś z JG, KG czy SG  :121: :020:. Forum na psy schodzi, taaa... "Da liegt der Hund begraben"

ps2 scheisse, Jascha zepsuliście mi podsumowanie wątku  :002:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:42:35 »
Apacz dał ciała.........MUAHAHAHAHAHA! Ja celowo poddałem dłuższej niż zwykle procedurze weryfikacyjnej Pana 306_Doku licząc na to, że dzisiaj znajdę na bireczku swiezy rozkaz do wymarszu. A tu SKANDAL (z poczwórnym TM) nie było nic!. To oburzające! Wstydź się....lol :D

Ps. Wasza czujność jest godna podziwu  :021:

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 25, 2008, 13:02:56 »
Przepraszam już działam  :118:

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 25, 2008, 13:11:28 »
Ależ Wodzu co wódz :/

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 25, 2008, 13:15:55 »
BUAHAHAHAHAHAHA, kto jedzie drugim transportem? :D :021: :020:

Ps. Apacz zapomniał....MUAHAHAHAHAHA  :118: :118: :118:

« Odpowiedź #57 dnia: Stycznia 25, 2008, 13:31:41 »
To była bezpardonowa akcja! A miało być tak pięknie: telewizja, wywiady... Na moment forum stało się jazzy i trendi. :D

A tak naprawdę, co tam z tego tysiąca nam (poza dobrą zabawą :) ). Rdzeń forum tworzy zwarty korpus (w najlepszym przypadku) 150 - 200 zapaleńców i tyle. Reszta udziela się okazjonalnie. Połowa tego tysiąca albo nic nie napisała (biorąc pod uwagę zasady i klimat forum nie dziwi mnie to :D ) lub też zarejestrowała się by zadać konkretne pytanie. W 90 % typu: "z kond moge zassac lock-on?", "drzojstik mi nie dziala, pomuszcie!" i pochodne. Lub też założyła ulubiony temat Mazaka pt. "Mam problem".

Tak więc rutkov nie ma kogo opłakiwać tak naprawdę. :D

Zostawiłem sobie na pamiątkę screenshota. Może kiedyś napiszę pracę pt. "Forumowa strategia rozwoju w realiach administracyjnych czystek i moderatorskiego zamordyzmu".  :118:

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 25, 2008, 13:45:50 »
Zostawiłem sobie na pamiątkę screenshota. Może kiedyś napiszę pracę pt. "Forumowa strategia rozwoju w realiach administracyjnych czystek i moderatorskiego zamordyzmu".  :118:

To ja poproszę w dwóch egzemplarzach Herr Kuba  :020: :118:

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 25, 2008, 19:45:26 »
Przez chwilę pomyślałem sobie nawet, że forum można polecić:  koledze, znajomym, rodzinie, ale nie..  ten pojedynczy przebłysk o niczym nie świadczy vel "Leci muzyka - nikogo nie dotyka" :D

Zawsze wyobrażam sobie grupę administrującą tym całym interesem zasiadającą do zielonego stolika co piątek rano:

"Wodzu, mamy 30 nowych userów w tym tygodniu proszących o akces.."

"Doprawdy? Dziesięciu z najkrótszymi nickami wchodzi + kasujemy wszystkich zarejestrowanych w styczniu zeszłego roku z datą urodzenia zaczynającą się na 1 i 2"

I tak prawdopodobnie kolejni userzy przepadają bez śladu już od wielu lat padając ofiarą feralnego tałzena :D
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles