Jestem po pierwszej misji poważniejszej

No cóż, ekhem, zestrzelili mnie w rejonie celu ;p Ale sam zniszczyłem SAMa, a skrzydłowy na mój rozkaz drugiego. Była to SEAD z TE zaimplementowanych w F4AF.
Może wyda się to śmieszne ale no nie mogę wylądować

Nie wiem co robię źle - zgodnie z manualem lece ścieżką 3stopniową, jednak muszę sporo szybciej podchodzić niż zalecane w manualu 130kt, wychodzi średnio 160 - by utrzymać 12-13st AOA. Może patrzę nie na te odczyty? Sugeruję się tylko hudem. Za każdym razem wale w pas jak kamień i trace wiele systemów... Jaka musi być prędkość schodzenia bezpośrednio przed przyziemieniem? I jak bardzo trzeba podciągnąć FPM przed przyziemieniem? Bo tak właśnie przy -2-3stopniach lądowanie kończy się na zielonym z cała prawą konsolą w ostrzeżeniach

Jaka jest maksymalna prędkość przyziemienia?
A propos SEAD z TE - miałem wielki problem ze zlokalizowaniem wrażych samolotów - jednego już miałem zalockowanego i potwierdzonego awacsem ale zniknął od razu... ;/
Ale postępy widzę od wczoraj - umiem zrzucać już różne bomby w trybach ccip i ccrp - te pamiętam jeszcze z zamierzchłych czasów gry F-16 Fighting Falcon od Digital Integration

zagrywałem się nią w podstawówce... Tam tryb ccrp nazywał się lay. Umiem odpalać HARMy, tylko muszę jeszcze wykuć symbole z MFD, mam kilka zestrzeleń Aim-9... tylko ciągle mam problemy z radarem.
Powiem Wam, czuć ogromną różnicę gdy przesiądzie się z F-22L3 na Falcona

Ale to dobrze, nauczy się człowiek czegoś nowego. Tam to nie pamiętam kiedy mi lądowanie nie wyszło, a tu proszę, wyzwanie - dopiero raz mi się udało spokojnie zatrzymać się na pasie bez żadnych przykrych scen...