Ok. Jasna sprawa.
Mam problem z wyborem obudowy. Po pierwsze ogranicza mnie trochę wymiar na wysokość (max 50cm), trochę, bo nie chce mi się za bardzo zmieniać w konstrukcji biurka nic, ale jak będę musiał to to zrobię. Zależy mi na dwóch zewnętrznych zatokach 5.25. Wiem, DVD to przeżytek itd, ale mam sporo rzeczy na płytach i mam już odtwarzaczi nie chce mi się kupować zewnętrznego. Mam również sporo dysków HDD i chce je podłączać z zewnątrz poprzez kieszeń, sytuacja podobna, nie chce mi się nic zewnętrznego kupować. Wybrałem sobie be quiet! pure base 600 która jest idealna pod tymi względami dla mnie. Niestety okazało się, że montaż Endorfy Navis z przodu obudowy i chyba również od góry, pozbawia mnie tych zatok (niestety nie potrafię stwierdzić ani się dowiedzieć, czy obydwóch, czy tylko jednej co byłoby akceptowalne w pełni przeze mnie. No trochę mnie to wkurzyło. Wybór obudów z zatokami 5.25 jest minimalny i chyba zmusi mnie do rezygnacji z zabudowania moich rzeczy. Chyba, że znacie jakieś rozwiązanie dla mnie.
Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka