Ok. możemy zacząć od poprawienia teksturek miga 29 (1 Eskadra Lotnictwa Taktycznego Sił Powietrznych RP, No 115 Polish Airforce)
No to zacznijmy:
1. Skrzydła - na Twoim skinie są przy kadłubie ciemne, a na końcach jasne i tutaj błąd bo 115 ma całe skrzydła ciemne, popatrz:

2. Usterzenie pionowe - u Ciebie jest całe ciemne, ale w oryginale na dole prawego i lewego są jasne plamy - widać je na tych samych fotkach powyżej.
3. Lewy ster kierunku jest przy kadłubie jasny, a na końcu ciemny (u Ciebie jest odwrotnie) - zresztą jest to związane z tymi jasnymi plamami na dole stateczników pionowych.
4. Prawy ster kierunku jest najprawdopodobniej cały jasny.

5. Jednocześnie
wydaje mi się, że cały tył kadłuba jest ciemny - bo wewnętrzne powierzchnie stateczników pionowych są na dole ciemne, ale tutaj mogę się mylić bo może masz jakąś fotkę z której wynika, że na końcu kadłuba jest "kawałek" jasnej plamy.
6. Na statecznikach pionowych brakuje chyba u Ciebie (nie widać - bo dałeś bardzo małą fotkę) loga PKW "Orlik"

- z drugiej strony głowa orła też "patrzy" do przodu
- tutaj masz logo w formacie psd (do photoshopa):
http://rapidshare.de/files/23150296/logo_litwa.zip.html6. Nie wiem czy masz zrobione "oczka" na osłonach wlotów powietrza?

To chyba wszystko co zauważyłem na twoim skinie (no może jszcze "koniczynka" wydaje się być trochę "przyduża") - dałbyś jakiegoś większego screena to byłoby łatwiej

Pozdrawiam