Entuzjazmem...!!!??? - przecież napisałem że to "sarkazm" - bardziej pisałem to prześmiewczo - więc nie wiem skąd tak to odebrałeś... - ale widzę że większość odebrała to ze stanem faktycznym - bo mnie chcą wyszydzić.. (w odwecie). Ja tam się nie przejmuję... - wiem że temat nie do tego - ale pytanie czy jest sens zakładać nowy wątek...
Poza tym i tak już w tym się "nabłociło"....
Mam tylko jeszcze jedno pytanko (i obiecuje się zamknąć) - co do tych łatek - bo nie wszystko zakumałem - chodzi mi o to (bo podali mi dwie łatki) jak to instalować 1.1 i 1.2ov - jednocześnie - (jeden po drugim)? - czy najpier jeden..., (restart kompa - chyba że nie trzeba) potem drugi i resrat i wtedy gra - czy najpierw tylko 1.1 zobaczyć czy coś się poprawiło - czy może odrazu (pominąć 1.1.) i zainstalować 1.2ov (zwykłe 1.2 pomijam bo po co to instalować jak jest "ov" - czyli (niby) wersja rozszerzona pierwszego 1.2...?).
Ja ściągnąłem obydwa (tylko że mi pierwszy gdzieś zaginął i nie mogłem znaleźć (pewnie mi ktoś skasował >

) - został mi 1.2 ov - więc czy wystarczy go zainstalować (tylko) na wersję 1.2 pl gry - i ma być dobrze...

(strasznie to wszystko posrane...).
(dodam że teraz mam wersję (oryginalnie) 1.2 pl - DZIADOWSTWO.... (nawet do trzech nie umieli liczyć i nie dodali trzeciej misji w karierze pilota...).
CZekam - pozdro.