Witam. Dzisiaj zakupiłem kamerke A4tech pk-333mb i testowałem w Lock on 1.02 na jednej diodzie. Po przebiciu się przez ustawienia jako tako poszło aż w koncu piękne 29 klatek niezmiennie pozostało

. Uruchomiłem locka i rewelacja - skoki niby jakies tam są ale to przy szybkim poruszaniu głową więc nie zwraca się na to uwagi

to ot taka rzecz dla tych co chcą się koniecznie przyczepić :banan nic sie nie wiesza a jak freetrack zgubi diody to bez problemu je znajduje ;] Na razie testy były na diodzie trzymanej razem z baterią 4,5 V trzymaną w ręku (2 sie spaliły). Trzeba też przetestować jak by się miały odblaski bo kamerka ma 6 diód IR. póki co płyta cd sie odbijała

Ahh już sie nie moge doczekać aż zamontuje to na czapke:D nawet z jednym LEDem "urywa jaja"

.
Polecam też jak koledzy wcześniej Wspomnianą już kamerkę A4Tech PK-333MB na allegro za 50 zł (ja dałem 80 w sklepie obok) - 6 diód, manualne ustawianie (auto też), rozdzielczość max 1280x960 przy czym 30 klatek ma być już na 600x800, jakie ma filtry i czy ma to nie wiem niestety. Ja osobiście od podłączenia do usb i włączenia locka siedziałem w menu FT 30 minut z czego 20 to było szukanie konkretnych opcji i "gupie" błędy o.
Mam jeszcze pytanie do Kolegów: Mam mało miejsca i kamerka stoi albo bardzo blisko (przed monitorem, jakieś 60cm ode mnie) , albo na monitorze ale za to wysoko i patrzy na mnie "z góry", albo dalej ale patzry na mnie pod kątem. Czy każde z tyczh ustawień bedzie działać prawidłowo? Czy czas szukać nowego miejsca na komputer? ;> Pozdrawiam