Jak dla mnie produkt tak nie dorobiony, że aż włosy bolą.
Na początek w ogóle gra wywalała się przy odpalaniu, bez żadnego komunikatu, dopiero updejt sterowników chipsetu pomógł.
Mam p4 2,3 ghz 1Gb Ramu kartę gf6600gt 128, na minimalne wymagania totalnie nie nadaje się. Płynność taką ostatecznie do przyjęcia (czytaj 20 fps z za ciachem co 2 sek) uzyskałem przy rozdziałce 800x600 i wszystkich opcjach na niskie ( oprócz tekstur, które są na normalne, jak dam niskie to żadna tekstura się nie ładuje...)
I przy tych ustawieniach też niektóre tekstury ładują sie czasami po minucie czasami w ogóle.
Zbieram się na 7600gt z 256 mb może wystarczy.
Dźwięki, przez parę lat, brak postępu, nadal te same bugi.
Granty, jak rzuciłem to pewnie dalej się odbija i sieje zniszczenie, jak ruska gumowa atomówka.
Beznadziejne jest to że gra nie toleruje więcej niż jednego joya, więc śmigłowcem normalnie nie polatam, bo rudder mam na 2 kontrolerze (może trzeba coś ręcznie w konfigu ustawiać, na razie nie sprawdzałem)
Oczywiście jak podłączę x52 to gra widzi tylko jeden z 3 hatów :/
Na koniec, jak dotąd kampanii nie udało mi się wystartować, z powodu jakiegoś buga na początku kamera nie może przeskoczyć do mojej postaci. Rozwiązania narazię nigdzie nie znalazłem.