Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 233227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Combatdude

• *
  • To Hollywood and glory!
Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #330 dnia: Października 03, 2008, 21:38:20 »
I jeszcze jeden i jeszcze raz....

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=52719#post52719

Się nam Olo rozkręcił...to chyba przez te wąsy...stawia teraz mniejszy opór..... :118:

empeck

• Gość
« Odpowiedź #331 dnia: Października 04, 2008, 00:01:18 »
Fajny ten edytor na filmikach...

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #332 dnia: Października 04, 2008, 00:42:34 »
Ale generalnie zaczynają się chyba wszystkim nudzić te suche screeny, zdało by się coś więcej, jakiś film z lotu, nawet pre beta czy chociaż zrzut ekranu uchylający rąbka ogólnego wyglądu sima (ziemia,drzewa itd...)...
Bu!

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #333 dnia: Października 04, 2008, 08:24:31 »
No właśnie, edytor póki co jest o tyle ciekawy, że nie jest po prostu kolejnym modelem 3D (choćby nie wiem jak ładne były, to tylko modele), tylko jakimś rzeczywistym kawałkiem oprogramowania. Ale trudno powiedzieć po tym, że "teraz to już z górki"...
Ale co tam, ja już dawno przestałem czekać na ten symulator, więc jeśli kiedyś wyjdzie, to będzie to już tylko miłe zaskoczenie.
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #334 dnia: Października 04, 2008, 12:52:39 »
Osz w mordę...pojazdy mają nawet czytelne, różne tablice rejestracyjne... :karpik

Po locie będzie można zgłosić do OKW nieprzepisową jazdę podległych im pojazdów. :banan

« Odpowiedź #335 dnia: Listopada 20, 2008, 15:38:51 »
Znowu trochę nowych fotek. Te modele 3D to oni robią dla sportu czy co? Nie wiadomo  kiedy to będzie jakie to będzie. Ach polatało by się w coś nowego

Offline Combatdude

• *
« Odpowiedź #336 dnia: Stycznia 01, 2009, 13:19:24 »
Noworoczna dawka screenshotów : http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?p=63730#post63730

Ale, nadal ani widu ani słychu choćby jednego zdjątka ukazującego engine w czasie gry......

« Odpowiedź #337 dnia: Stycznia 06, 2009, 14:22:47 »
Fajny ten edytor na filmikach...

Powiedziałbym że jak na wewnętrzne narzędzie to jest trochę za fajny, grubo za fajny.
Chyba że prawdziwe są ich twierdzenia o stworzeniu jakiejś platformy dla majsterkowiczów. Wtedy zrozumiały jest też czas i tempo w jakim to to powstaje: zrobienie i danie czegoś sensownego obcym osiołkom do zabawy wymaga nie lada intelektualnego wysiłku, czasu, pracy i testów. Główna Gra już dawno może być jako tako gotowa.

pozdrawiam
ROB

Offline Combatdude

• *

chincz

• Gość
« Odpowiedź #339 dnia: Marca 02, 2009, 08:26:37 »
Ło dżiz.... To teraz będziemy się podniecać uber-trawą  :002:

« Odpowiedź #340 dnia: Marca 02, 2009, 09:54:26 »
Która nie oszukujmy się, jakoś spektakuralrnie nie wygląda. Wydaje mi się jednak, że to są jakieś stare zdjęcia. Zero cieni pojazdu i w zasadzie wygląda jak szturmowik 8 lat temu na medium detalach tylko z włączoną trawką  :021:. Ilość fps przy widocznym jednym pojezdzie też nie nastraja optymizmem lol. Haha lubie wyciągać wnioski z jednego screena  :004: Za rok, za dwa się okaże co z tego wyjdzie.
Achtung Spitfeuer!

« Odpowiedź #341 dnia: Marca 02, 2009, 10:06:23 »
Nie marudzić, nie narzekać ! Wg najnowszego wywiadu z naszym bożyszcze, BoB jest zaawansowany w 60-70%. Daje to niewielką (wg mnie) nadzieję, że sim ukaże się w tym roku. Myślę, że tak wiele czasu nie zajmują tylko piękne i dokładne modele 3D ... Oleg i jego kamada tworzą coś, czym będziemy się pasjonować przez najbliższe 10 lat (kolejne dodatki, dodatki do dodatków [a'la seria FS], dokładanie efektów wizualnych w miarę rozwoju sprzętu i softu). Zapowiada się naprawdę ciekawie  :001:. Nam pozostaje jedynie cierpliwie czekać i ... zbierać pieniążki na sprzęt, który to wszystko uciągnie.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #342 dnia: Marca 02, 2009, 10:44:38 »
Kelso jesteś chyba największym znanym mi optymistą  :002: Jak na 60-70% zaawansowania to mamy tutaj wyjątkowo mało materiałów promocyjnych. Kilka screenów, jakiś filmik z trawą to trochę mało jak na aż tak zaawansowany projekt.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #343 dnia: Marca 02, 2009, 16:38:12 »
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #344 dnia: Marca 22, 2009, 00:36:45 »
Oleg, nie daruję Ci tych ... lat!  :banan

Jeśli BOB jest zaawansowany w 70%, to może kupimy go już za Euro (po Euro, haha)?
"Ouendat" aka. "Jasta12_Blitz"