Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 232305 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #675 dnia: Września 24, 2010, 21:38:18 »
Jeszcze tylko zapuści wąsy i będziemy mieć starego dobrego Olega.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #676 dnia: Września 24, 2010, 22:22:16 »
 We need to polish all the coming in final release features. - Oleg powiedział też coś o Polakach. Potrzebuje nas by dokończyć dzieło  :118: :004:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #677 dnia: Września 24, 2010, 23:58:33 »
Ale czemu z małej litery  :008: ?

; )
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #678 dnia: Września 25, 2010, 09:33:12 »
Bo ma dosyć Katynia!
Z drugiej bańki musiało się sporo jego gier u nas sprzedać(ciekawe ile?) że
traktuje naszą wersję językową poważnie.
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #679 dnia: Września 25, 2010, 11:04:13 »
 Na kilku obrazkach atakuje Hurek z 302 dywizjonu  WX-C ;

http://fooblog.mexxoft.com/category/computerspiele/storm-of-war-computerspiele/

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #680 dnia: Września 25, 2010, 11:16:55 »
Bo ma dosyć Katynia!
Z drugiej bańki musiało się sporo jego gier u nas sprzedać(ciekawe ile?) że
traktuje naszą wersję językową poważnie.

Chyba nie zrozumiałeś :). Słowo polish w tym wypadku oznacza "doszlifowanie" a zacny sabotaż tow. Rutkowa był celowy ;)

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #681 dnia: Września 25, 2010, 14:06:00 »
Ops ,ale gafa :)
"Pan Jezus Chrystus jest obok ciebie wystarczy
jeden krok aby zaprosić go do swojego życia!"

« Odpowiedź #682 dnia: Października 01, 2010, 18:29:51 »
Alkohol zabija komórki nerwowe ...zostawiając spokojne.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #683 dnia: Października 01, 2010, 21:08:39 »
Jak widać Reggia odegrała istotna rolę w bombardowaniach Londynu  :118:

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #684 dnia: Października 02, 2010, 20:51:58 »
Trochę nie rozumiem czegoś. Wrzucają filmik, tłumacząc się iż jest on sprzed kilku miesięcy i są w nim babole. Po co? Czemu nie wrzucili go kilka miesięcy temu? Czemu nie nagrali nowego skoro część z tych baboli może już być poprawiona? Po prostu nie kupuję takiego gadania.
Achtung Spitfeuer!

PZPRGawlina

• Gość
« Odpowiedź #685 dnia: Października 02, 2010, 21:45:09 »
Witam wszystkich
Odnoszę wrażenie ,iż to już nie jest czas na takie niedopracowane filmiki, coś mogli by już pokazać żeby podkręcić atmosferę czymś już bardziej ''widowiskowym''
Najbardziej martwię się o model lotu ,atmosferę,aby sterowanie silnikiem nie było takim spłaszczonym i płytko potraktowanym tematem jak w Ile.

Hm no coś mi nie gra w tych wystrzelonych pociskach jakoś jak się ogląda historyczne czarnobiałe filmiki z guncamer to pociski nie lecą tak prosto jak w ile2 i mam obawy czy nie będzie efektu wiązki lasera takiego jak w il2
Jeżeli wprowadzili by 108 w mietku to fajnie byłoby jak zacinał by się podczas strzelania pod przeciążeniem zresztą  listę obaw YoYo ma pewnie tak długą iż książkę możnaby napisać

And też tego nie kumam , to wygląda jak marketing na odpierdziel jakby z łaski a może symulator dalej jest w powijakach i w 2016 będziemy pisać że pojawi się na gwiazdkę pewnikiem
ale jak tak straszą tym 2012 r to już niewiele czasu nam zostało aby nacieszyć się  tytułem:)))

PZPRGawlina

• Gość
« Odpowiedź #686 dnia: Października 02, 2010, 22:00:16 »
Aha przepraszam za podwójną pisaninę ale na tym filmiku coś nie podoba mi się reakcja tego bombowca jest jakaś nienaturalna ,jak by miał tylko jeden punkt ciężkości taką kulkę wokół której obraca się kadłub i to z za szybką reakcją na stery. Bije od tego ruchu jakaś Joystickowoplastikowa nienaturalność, kiedy obracam sobie model w 3dsmaxie podobnie to wygląda ,w Il2 też jest coś takiego taka  zbyt mała waga bombowców ,które ruszają się jak kukiełki, więc ten nowy filmik troszkę martwi mnie

« Odpowiedź #687 dnia: Października 03, 2010, 10:44:59 »
Hm no coś mi nie gra w tych wystrzelonych pociskach jakoś jak się ogląda historyczne czarnobiałe filmiki z guncamer to pociski nie lecą tak prosto jak w ile2 i mam obawy czy nie będzie efektu wiązki lasera takiego jak w il2

Hmmm... Kolega ma chyba jakiegoś innego iłka, bo w tym "naszym", powszechnie dostępnym pociski poruszają się po krzywej balistycznej. Można się spierać czy poprawnej, ale na pewno nie jest to "laser".
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Offline Piniol

• JG300
  • *
« Odpowiedź #688 dnia: Października 03, 2010, 14:19:13 »
Miałem napisać to samo co Kelso. Obywatelu PZPRGawlino - postrzelaj sobie na postoju przy dużym zoomie (zarówno z wewnętrznej jak zewnętrznej kamery).

PZPRGawlina

• Gość
« Odpowiedź #689 dnia: Października 03, 2010, 16:49:19 »
Nie no oczywiście macie rację jest ta krzywa balistyczna ,chodzi mi o to iż oglądając filmiki z guncamer (historyczne) to jest jakaś taka jakby większa losowość hm mniejsza laserowatość pociski jakby lecą bardziej przypadkową chmarą no nie wiem jak to jeszcze mam okreslić ,, co oczywiście nie wyklucza tego iż w Iłku i przy zumie jest ta krzywa balistyczna i ciężko jest trafić