hm widzę iż zrobiła się tu dyskusja nad podobieństwem tych wystrzałów do lasera ,ja szczerze mówiąc nazwałem to teraz "laserkami" lecz nie w sensie Gwiezdnych Wojen tylko tego ,że to zwyczajnie płasko i beznadziejnie wygląda i pomijając kwestie trzęsienia się guncamer w historycznych filmikach to w skrócie ujmując mało ma wspólnego z tym co jest w tych filmikach czyli większego myszkowania pocisków oraz myszkowania samej platformy jaką jest samolot

Wiem maruda jestem, zwyczajnie na razie tymi olegowymi filmikami nie jestem zbyt zachwycony z drugiej strony i tak kupię i tak będę pocinał więc po co te moje gadanie
A co do tego iż Sturmovik 46 to Star Wars to chyba ten kto to tak określił miał pełną słuszność ,szczególnie rozbawiły mnie improwizacje Olega na temat samolotów ,które nigdy nie latały w historii hehe X wing też nigdy naprawdę nie latał

))he ale taki Tie Fighter to mógłby dla mnie naprawde latać bo lubie ten jego kształcik:))
Troszkę półżartem no ale mam nadzieje iż poprawią te wystrzały w Bob Sow
Kwestia jest jeszcze jedna ,kiedy na końcu filmiku nasz bohaterowicz mija płąnący bombowiec ,cóż efekt ognia (może to kwestia odległości)nie robi lepszego wrażenia niż ten w Iłku