O ile zadziała dziś.
Działa, działa...

Odpaliłem, olałem prośbę o restart komputera po aktualizacji .NET i w momencie kiedy chciałem wybrać sobie samolot wywaliło grę.

Po restarcie wszystko już działa. Gra chodzi mi płynnie z wszystkim ustawionym na max (w tym antyaliasing 8x) w 1920x1080. Na razie nie ma profilu SLi dla CoD więc zasuwa toto na jednej karcie. Jedyne spowolnienia miałem w momentach związanych chyba z tym słynnym zabezpieczeniem przed epilepsją. Wyglądało to dziwnie bo włączał się taki dziwaczny "ghosting" i gra zwalniała na sekundę - dwie do parunastu FPS.
Na razie wrażenia są mieszane. Spędziłem z CoDem ledwie paręnaście minut więc wszystko jest "na gorąco". Tytuł sprawia wrażenie niedopracowanego. Nie mam dźwięków w menu, muzyka włącza się "ni z gruchy, ni z pietruchy". W czasie lotu od czasu do czasu pojawia się ten "ghosting". Odgłosy silników, wystrzałów itp są fatalne - tak jak parę lat temu w Ił-2. Dobrze, że u nas kosztuje to w granicach 79 - 99 zł a nie 150 - 200.
Uprzedzę pytania. Moja konfiguracja sprzętowa jest raczej powyżej średniej więc nie bierzcie za dobry omen, że u mnie działa płynnie. Z grubsza wygląda to tak: i7 980X, 12GB RAMu, 2x GTX 580...
Edit: Odpaliłem se przelot nad Londynem. Już nie było płynnie. Maksymalne obciążenie karty graficznej podczas tego przelotu to 60%, druga karta odpoczywa.