Autor Wątek: Nowości na rynku gier  (Przeczytany 206417 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #285 dnia: Czerwca 21, 2011, 12:20:05 »
Akurat o FC2 czytałem dużo negatywnych opinii, w przeciwieństwie do Borderlands. Nie upieram się że to super produkcja, liczę że ktoś z Was w to grał i się wypowie.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #286 dnia: Czerwca 21, 2011, 12:39:29 »
"Alice: Madness Returns", czyli sequel wspaniałej "American McGee's Alice" został wydany!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #287 dnia: Czerwca 21, 2011, 12:48:37 »
Ta ... wspaniała to pozycja w sam raz dla kogoś jak ja,  bym sobie popykał pomiędzy rozstrzeliwaniem gości w szmatolotach a zrozwalaniem na kawałki Hurków i Spitów. Trafiłes w mój gust i chyba 90 %uczestników tego forum. Szmajsa, Edyty i Ponurego nie biorę pod uwagę bo oni sa inni :P :118:

BTW. wiem że jest bliska horrorowi historia Alice w tej grze ale jednak....  :002:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #288 dnia: Czerwca 25, 2011, 19:38:40 »
(...) w przeciwieństwie do Borderlands. Nie upieram się że to super produkcja, liczę że ktoś z Was w to grał i się wypowie.

Grałem w Borderlands. Na początku sprawiło miłe wrażenie ale po 2 - 3 godzinach zaczęło wiać nudą. Po 5 - 6 godzinach stwierdziłem, że ten tytuł mi nie leży kompletnie. Dla mnie to było w kółko to samo, odgrzewany w nieskończoność kotlet. Szczerze mówiąc, dziwią mnie tak wysokie oceny tego tytułu. Mam dwóch kumpli, którzy podobnie jak ja dali się złapać na fajne trailery i obaj odstawili gierkę dość szybko mając podobne do moich odczucia.

Jeśli chodzi o Duke Nukem Forever to nie można stwierdzić, że to dzieło kolesi z Gearbox. Oni po prostu trochę na siłę zmontowali to co po 12 latach męczarni, w przedśmiertnych konwulsjach, wypluło 3D Realms. Do tego dorzucili dwa na szybko zrobione porty na 360kę i PS3, hopsa płytki do pudełek a potem na półki sklepowe z nalepioną ceną jak za grę klasy AAA. I co? I sprzedaje się! :eek:

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #289 dnia: Czerwca 29, 2011, 18:28:14 »
Panowie, Team Fortress 2 za darmo na Steamie a tutaj ani posta o tym? ;)

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #290 dnia: Czerwca 29, 2011, 23:41:37 »
Wszyscy grają i nie mają czasu pisać. Założę się, że 80 proc. forum gra Medykiem. :D
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

_michal

• Gość
« Odpowiedź #291 dnia: Czerwca 29, 2011, 23:58:11 »
Pyro!

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #292 dnia: Czerwca 30, 2011, 00:20:36 »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #293 dnia: Czerwca 30, 2011, 01:01:51 »
Inżynier wymiata ;p

« Odpowiedź #294 dnia: Lipca 04, 2011, 18:21:52 »
http://www.pcgamer.com/2011/07/01/world-of-warplanes-first-details-will-have-same-gold-experience-economics-as-world-of-tanks/

Twórcy "World of Tanks" nie próżnują. Już pracują nad "World of Warplanes", a w planach mają wydanie "World of Battleships"
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

« Odpowiedź #295 dnia: Lipca 05, 2011, 11:12:27 »
Jeśli obie będą zoptymalizowane na podobnym poziomie co WoT to ja dziękuję, postoję -.- Już pomijam, moim zdaniem, złodziejskie ceny za premium...
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkim, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał."

"Fanatyk to ktoś kto nie może zmienić zdania i nie zmieni tematu."
                                                                                                 Sir Winston Churchill

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #296 dnia: Lipca 05, 2011, 11:35:28 »
Pyro!

Już od dawna twierdzę, że szanujący się shooter musi mieć palnik w grze. Tak było z ET, tak jest z TF2 :D. A swoją drogą już dawno nie grałem w tak dobrą strzelankę. Podoba mi się zarówno klimat jak i rozgrywka tylko "dupalacza" czy też "odtłuszczacza" nie mogę nigdzie znaleźć :D. Dawno już nie leciało tyle bluzg na wentylu :D. Zachęcam do pobrania tych 10GB :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #297 dnia: Lipca 05, 2011, 11:53:23 »
W sumie mam TF2 od dawna bo było w Orange Boxie, ale jakoś nigdy się nie wciągnąłem. Może pora to zmienić skoro jest towarzystwo do rozwałki.

« Odpowiedź #298 dnia: Lipca 05, 2011, 11:59:08 »
Któryś z kolegów może nie grywa aby w nowy Medal of Honor w multiplayer?
Mnie to wciągnęło już od kilku tygodni i codziennie tracę ze 2 godziny życia grając w to namiętnie.
Może ktoś chciałby w zespole popykać?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #299 dnia: Lipca 05, 2011, 13:17:16 »
W sumie mam TF2 od dawna bo było w Orange Boxie, ale jakoś nigdy się nie wciągnąłem. Może pora to zmienić skoro jest towarzystwo do rozwałki.

No u mnie ze dwa lata leżał na półeczce :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"