Autor Wątek: Cheating has been detected  (Przeczytany 22160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
Cheating has been detected
« dnia: Sierpnia 25, 2006, 18:15:43 »
Napiszę tutaj o pewnej sprawie która mnie bardzo,ale to bardzo denerwuje(żeby nie nazwać tego inaczej :021:)mianowicie o speedhackerstwie.Część użytkowników zapewne zapyta:A co to takiego???.Wyjaśnię poźniej.Ale do rzeczy.Wczoraj zapragnąłem sobie kulturalnie pospuszczać garaczy i samemu oczywiście też pospadać na serwerze u Leona zwanego swojsko L**.Znajdował się też nam pewien Osobnik latający wyłącznie foką i do tego z widokiem z tzw."miotły" bo jak stwierdził raz "inaczej się nie da latać".Z litości nie wymienię jego nicka bo nie lubię wycieczek osobistych(chyba że ktoś bedzie bardzo mocno nalegać.Sytuację w jakiej byłem wykorzystał by nawet koleś lecący3 czy czwarty raz online.znajdowałem się na wys.2500-2600 z prędkością 350 km/godz.Osobnik leciał,właściwie kończył start i zaczynał wznoszenie na moim wektorze,Czyli sytuacja idealna.Mam jednak swój kodeks honorowy(może to czasem błąd,bo nalezało go jak najszybciej posłać w las)i nie atakuję nikogo po starcie,za pewnymi wyjątkami sytuacyjnymi.Osobnik dostał minutę czasu i zacząłem schodzenie.Zaraz na budziku miałem 6 paczek,prędkość rośnie.1000..900..800..700 metrów,"trzeba się przygotować na jakiś głupi numer" myślę.Jest!!Osobnik tak jak było do przewidzenia rwie świecą w górę przed nosem mojej foki."Spoko,lecę dalej prosto,niech się wypstryka z energi i bedzie mój"Osobnik robi immelmana(bardzo energochłonny manewr gdyby ktoś pytał) separuje się na jakis kilometr robi półpętlę i leci za mną."K***a mam 7 paczek na blacie,może mi skoczyć.Niestety,kolo mając co najmniej 2x  mniej energi niż ja wznosi sie szybciej i leci szybciej.W momencie gdy zostało mi jakieś 380 km/godz decyduje sie na świecę w nadziei że Osobnik leci już resztką energi i zaraz odpadnie.Nic z tego,samolot Osobnika dopada na jakieś 250-300 metrów i dzieje sie to co ma dziać 4x20 mm urywa mi skrzydło,Nie napisze tutaj tego co tam napisałem,ale ci którzy mnie słyszeli w akcji mogą się domyślać(przyznaję sie bez bicia) i po prostu wyszedłem z serwera

Ktoś może napisać że się żalę,dlaczego sam nie latam na speedhacku itd.itp.
Dla mnie osobiście latanie na tego typu wspomaganiu jest potocznie nazywane"kompleksem małego członka"(tudzież inaczej nazywanego organu męskiego)Nic mi nie daje takiej radości jak spuszczenie speedhackera

Mam  tylko jedno życzenie,spotkać się z Osobnikiem w jednym pokoju z dwoma komputerami i sędzią.Niczego wiecej nie potrzebuję żeby coś udowodnić
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Odp: Cheating has been detected
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 25, 2006, 18:27:29 »
Latam na IŁku w wersji 2.04 i też często doświadczam takich sytuacji na serwerze Ubi. Jest wnerwiające gdy widzi się osobników latających po 500 km/h WSTECZ (sic!) na Ła 7.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Online Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 25, 2006, 19:15:21 »
Ja poproszę na PW o nick tego osobnika - jeśli to możliwe to raczej szybko. Chcę coś sprawdzić.
Dziadek Kos

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 25, 2006, 19:20:30 »
A co sie będziemy czaić, wg mnie podejrzany to Hot Shots i robię to tylko dlatego że nienawidzę cheaterów :502: :503: :612: :ponury
należy mu się przyglądnąć
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 25, 2006, 19:22:01 »
Abschus!!!!! lol
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 25, 2006, 20:04:36 »
Uważam, że trzeba byc niezłym przypałem żeby oszukiwać podczas zabawy; mnie osobiście wpieniają printscreeniarze - krew mnie zalewa kiedy mam przeciwnika 150m przed lufami, trafiają go pierwsze moje pociski i nagle jest stopklatka na ułamek sekundy a gość mi znika z celownika  :573:

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 25, 2006, 20:16:56 »
Z całym szacunkiem do was Angel i Rutkov , ale uważam że Hot nie czituje . Gramy razem juz ponad 2 lata i nie mialem okazji przekonać sie o tym że on oszukuje. Takie jest moje zdanie na ten temat.
W moin kierunku juz kilka razy też padaly podejrzenia o czity .

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 25, 2006, 20:21:30 »
A ja gram za długo żeby wierzyć że to  było normalne.W tym momencie wypada mi żałować że stary Sturm nie pozwala na nagrywanie tracków on-line.Hot po dwóch pół pętlach był by wypstrykany z energii permanentnie.Może takie rzeczy są możliwe w PF-ie,ale nie w Sturmie

« Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 25, 2006, 20:27:17 »
Ja takie rzeczy to Iłem potrafie  :004:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 25, 2006, 20:37:24 »
Mayster to stara cziterska ... Ostatnio spuścił z tonu troche , ale ZAWSZE , ale to k...a zawsze gdy do niego podlatuje to albo mi joya przyblokuje , albo nastąpi teleportacja , albo 10 innych rzeczy.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:09:29 »
Niedalej jak chyba w niedzielę niejaki serz latał na serwerze z experten i posłusznie spadał do gleby.Po południu z Lokiem weszliśmy na jakiś serwer na którym w/w był(oczywiście pod innymi ksywkami)koleś po prostu cuda wyczyniał,przy predkości 250km/godz walił petle jak wściekły na G6.Tylko dlatego że nikt(a przynajmniej tak myślał)go nie znał

« Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:15:25 »
Czy to ktoś od nas z forum ???   Może pytanie śmieszne ale po prostu nie kojarzę nicka....

Swoją drogą smutne..... ale to kolejny powód dla którego nie chce się wracać do iła 
\___[O}====-
 /OOOOO\

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:27:05 »
serz nie,Hot vel Majster vel Polnishe Hunde tez nie

« Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:31:31 »
Zeznania Hota w tej sprawie wyłane mi przez GG  
Długo go namawialem żeby pozwolił mi to opublikować. Ja z tego nic nie czaje , ale może Angel cos wyjaśni.

Mayster
on byl w foce a4 ja w foce a 5 a to roznica w przyspieszeniu jak konczylem pol petle to wyrwal mi na poltora kilosa z lekkim wznoszeniem

Mayster
manewr sie zaczal tak

Mayster
widze go na duzej wysokosci na mojej 2

Mayster
zawracam

Mayster
nurkuje z lekko ponad 1k do poziomu ziemi

Mayster
krecac ponad 600kmh

Mayster
on robi to samo

Mayster
ja wyrownalem przy ziemii on jakis kilos wyzej

Mayster
byl do 1 kilosa za mna ja daje swiece przelatuje mu przed nosem obracam foke wykonuje pol petle on juz na wznoszeniu odjezdza mi

Mayster
podjezdza mi lekko zmieniajoc kurs ja po ukonczeniu pol beczki milalem jeszcze jakies 300kmh wiec go gonie a bedac w a5 mam przewage w przyspieszeniu i wznoszeniu wiec to wykozystuje

Mayster
scigam go

Mayster
kolo chyba wznosil sie na klapkach

Mayster
przynajmiej jak juz bylem 400m za nim i 200 metrow ponizej

Mayster
wykonal jakis dziwny manewr stracil reszte energii przepadl na lewe skrzydlo i bum po nim

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 25, 2006, 21:34:39 »
I z Serzem, i z Hot_Shots grałem wielokrotnie, nigdy nie miałem co do nich żadnych podejrzeń. Inna sprawa, że przez kilka ostatnich miesięcy pojawiałem się bardzo rzadko na HL (Sturmovik rwał w czasie gry online). Szkoda, że tyle się zmieniło...