Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 68015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #30 dnia: Września 06, 2006, 20:24:53 »
Gdzies mam nawet tą gierkę , ale bardzo mnie do niej zraziło ( jako zdeklarowanego czołgistę :D ) to że mój mały czołg marki Tygrys odbił się od płotka , a potem zaklinował między 3 letnim drzewkiem a snopkiem siana :D

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #31 dnia: Września 07, 2006, 01:26:32 »
Bo to był stalniowski płotek z szyn kolejowych towarzyszu.
Dziś widziałem fajną akcję - jak Tygrys w Berlinie wpadł do leja - centralnie. No i załoga poszła do Valhalli po spotkaniu z 5 kg TNT.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #32 dnia: Września 07, 2006, 13:20:50 »
Mój nick to Sherman_pl. Znacie serwery, na których są przeważnie lub wyłączine mapy z czołgami??
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

tomek1988

• Gość
Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #33 dnia: Września 07, 2006, 14:47:28 »
PS. Mój komp ma juz 2 lata i po edycji .ini gra śmiga na normal.

Cóż... Mój komputer w grudniu będzie miał 3 lata więc to to nowość nie jest ;). Z FPSami też nie jest najlepiej - góra to 30 fps.

Moglibyście napisać dokładniej, jakie macie komputery? Zastanawiam się nad zakupem, cena jest naprawdę dobra, tym bardziej, że za granicą i na Steamie ta gra sprzedawana jest po 25$.

Od dawna oczekiwałem na realistyczny multiplayerowy FPS osadzony w realiach WWII( był w zasadzie jeden, FH), chyba w końcu to jest to ;).

« Odpowiedź #34 dnia: Września 07, 2006, 16:01:10 »
Dobra, już pisze.

AMD 2000+
Geforce 4
512 MB RAM
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #35 dnia: Września 07, 2006, 16:18:21 »
Celeron DD 2,4 GHz, Asus P4P800 SE, 1 GB RAM DDR w Dual Ch., Radeon 9600 pro, jakies SB live 5.1...
Kupuj, warto, nawet się nie zastanawiaj - za niecałe 30 PLN.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: Września 07, 2006, 16:37:55 »
Dzięki za odpowiedzi ;). Pewnie tak zrobię, ale to dopiero jak będę w jakimś większym mieście, w mojej miejscowości nie mam możliwości kupna. Kilka tygodni temu widziałem RO w Mediamarkt w Radomiu, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem o nim zbyt dużo i się nie zdecydowałem ;).

« Odpowiedź #37 dnia: Września 07, 2006, 17:27:02 »
W połowie września ma wyjść kolejny patch!

Więcej tutaj - http://www.red.orchestra.pl/index.php?PHPSESSID=ce38bcb6c09de627bb1c20a30ce1cc40
"Stare Miasto, Stare Miasto,
Wiernie Ciebie będziem strzec,
Mamy rozkaz Cię utrzymać,
Albo w gruzach Twoich lec."

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #38 dnia: Września 07, 2006, 17:42:06 »
Zakupiłem, choć dopiero w drugim MM. Gra ma wzięcie :010:

Mój nick to Smiersz. Do zobaczenia po drugiej stronie lufy Pantery lub Kara :D
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #39 dnia: Września 07, 2006, 22:15:04 »
O RO czytałem już dawno (Szmajs powinien pamietać jak zasypywałem go linkami), pózniej zobaczyłem ją w Targecie w USA za ok 20 $. Odpaliłem laptoka, zalogowałem się na siec sąsiada i sprawdziłem ceny przedsprzedaży w Polsce. Kupiłem u nas w dniu premiery ;). Ponieważ jestem po kilku browarach więc odpalam RO aby wczuć się w rolę frontowika;). Musze przyznać, że na taka grę czekałem. A patch zapowiada się ciekawie. I sposób jego dystrybucji takze.
Marcin Widomski

dziki

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Września 08, 2006, 09:51:37 »
Pogrywam troszeczke  :001:. Trzeba przyznać, że gra ma klimacik - "szajs Russen !!!"  :002:

--

Offline Sherman

• *
« Odpowiedź #41 dnia: Września 08, 2006, 13:15:50 »
Będę musiał zmusić ciotkę do kupna większego monitora- nie da się grać piechurem lub kierowcą z 800x600 :karpik

StuG IIIG RULEZZ!!! MG34 też. :)

Offline Sherman

• *
« Odpowiedź #42 dnia: Września 08, 2006, 15:58:37 »
FK s #3 Black Day July/Orel 88vs 76 24/7!- FKMOD.COM- serwer dla pancerniaków. Niestety, cały czas siedzą na nim jacyś Niemcy, którzy nie chcą mówić po angielsku ;)

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #43 dnia: Września 08, 2006, 16:51:17 »
Znacie serwery, na których są przeważnie lub wyłączine mapy z czołgami??
Przy wielu serwerach jest informacja Armor Only. Ponadto warto patrzeć na mapy. I już wiesz co jesz.
Wczoraj zniszczyłem wraży czołg tnt i przeżyłem. Jakieś 30 sekund i dwa fragi dłużej lol.
Marcin Widomski

Wawrzach

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Września 13, 2006, 09:01:32 »
Witam Panowie...

Macie może jakieś plansze albo rozpiskę "PUNKTÓW G"  :021:  poszczególnych czołgów??

W co przycelować żeby bardziej bolało.  :121:  Bardziej chodzi mi jednak o rozpiskę dotyczącą TEJ gry... bo jak wiadomo każda gra ma swoje własne punkty G hehe...
Niestety po dzisiejszej całonocnej batalii (cały czas jako strzelec) nie zauważyłem wielkiej różnicy jeżeli chodzi o miejsce trafienia... nieraz rykoszetuje nieraz nie... nieraz wybucha nieraz nie....  :015:

help... hilfe... pomocy

S!