_Edelmann_
i wszystko jasne. Kocham MG 42. Czołgiem nie pogardzę , nawet jako kierowiec. Podoba mi się też zdradziecka rusznica 14.5 mm. Niestety jest radziecka.Przydałoby się coś podobnego po właściwej stronie

. Generalnie lubię wielokalibrowe ręczne bronie.
NAjcześciej jednak ostatnio chwytam za siewcę śmierci - MG 42 lub MG 34, nieco rzadziej sprzęt snajperski (w tego typu rozgrywkach na tych klaustrofobicznych mapach ta broń jest raczej świetnym dodatkiem i rzadko kiedy daje się postresować przeciwnika na dużych odległościach . Zabawę w Zajcewa raczej trudno tutaj odstawić z racji wyglądu samych map). Jeśli gram zaś z kims jeszcze, wówczas-jak powiedziałem mogę wsiąść w stalową trumnę- zabawa też jest przednia- niezły klimat!
Gram , kiedy mam ochotę w różnych porach.
Proponuję niech każdy napisze swój nick i swoje preferencje co do ulubionej roli w RO, może uda się faktycznie sklecić jakieś nieformalne tymczasowe drużyny - jak wspomniałem wczesniej : snajperów, czołgistów, operatorów MG etc. Samemu jakoś tak smutno się czaić po krzakach, a taka zoprganizowana ekipa może nieźle namieszać!!!