Witam panów pilotów i kontro

Przychylam się do wniosku Edelmanna. Lubię mieć dużo zajęcia przy radarku bo samo gapienie się na mrugające do mnie punkciki wprawia mnie w senność i apatie jakąś

. Tylko co na to pozostali kontro ( bo nie wiem jakie kto ma doświadczenie poza Razorblade

), a przede wszystkim co na to piloci, bo głównym i ulubionym zajęciem pilota w "Loczku" jest strzelanie do wszystkiego co ma odmienne barwy niż te jedynie słuszne

. Obawiam się podniesienia szumu, że tu nie "Vatsim" (choć mam nadzieję, że się mylę

). Kontro też chyba zasługuje na trochę zabawy

. Można to opracować w ten sposób, żeby ograniczyć procedury do niezbędnego minimum (tym bardziej, że ułatwi to prace kontro), choć z drugiej strony ostatnio radziłem sobie z tłokiem na podejściu spowalniając nie które maszyny i o ile polecenia są wykonywane w miarę dokładnie przez pilotów to można ten chaos opanować.
A tak przy okazji zapytam czy ktoś stawia serwery z LOATC, bo ostatnio coś cicho się zrobiło w tym temacie a chętnie bym poćwiczył na radarze i byłaby okazja dotrzeć takowe procedury

.