Autor Wątek: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze  (Przeczytany 74006 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
Odp: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze
« Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 20, 2007, 13:15:49 »
Ja też muszę się zlustrować  :banan :banan. Urodziłem się 22 lipca 1972, czyli w 1981 r miałem 9 latek, a w 1989 miałem 17 latek. Wszystko to dlatego, że 31 lipca 1990 miałem już od kilku dni 18 lat  :002:. Ciekawe z kim mogłem wspólpracować, a co ważniejesze, przeciwko komu???  :karpik
Nie bój nic !
Już niedługo będziesz lawirował wypełniając ankiety zawierające oświadczenia o przynależności do ZHPSP, ZSMP, HSPS, HGW... itp.
I szlag mnie trafia jak twórczość Mrożka porównuje się tylko do PRL. A co to jest teraz ?  :karpik
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

« Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 20, 2007, 20:46:03 »
Cytat: qrdl
Urodziłem się 22 lipca1972

qrdl

No i jeszcze ta data, cóż za niefortunny zbieg okoliczności. :021: :021: :021:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 21, 2007, 15:33:38 »
No i jeszcze ta data, cóż za niefortunny zbieg okoliczności. :021: :021: :021:

A za datę moich urodzin to już moi rodzice musieli iść do proboszcza lokalnej parafii się zlustrować, czy aby nie był to akt sabotażu we współpracy z tajnymi służbami PRL :003: Nie mam lekko.... oj nie mam lekko  :015:

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 21, 2007, 15:44:52 »
Ale u mnie na uczelni mam ciekawie - lustracja odbywa sie na korytarzu.  Dziwne?  Nie, normalne. Otóż wielce poważane osoby personelu administracyjnego popełniły błąd w drukach (standard), które rozesłano pracownikom - polecony, potwierdzenie odbioru i top secret. Druki trzeba dostarczyć personalnie do jednej jedynej pani na całej uczelni. Ludzie jadą  - dział osobowy znajduje sie w pewnej odległości od budynków dydaktycznych, chcą wręczyć a tu - pod drzwiami siedzą inni i na kolanie wypełniają druki lustracyjne... No bo w poprzednich sie błąd pojawił... sam?  :002:
Ale to nie koniec mrożkowskich klimatów - wiecie, że można pracować wiele lat w dziale współpracy z zagranicą nie znając żadnego języka obcego  :002:??  A druk rozliczenia zaliczek na wyjazdy wciąż zawierają miedzy innymi DM, Fr, i co ciekawe dinary :D.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 21, 2007, 16:09:08 »
Urodziłem się 22 lipca ...

Błehehehe - Pozdrowienia od urodzonego 1 maja  :karpik

Razor, to kiedy idziesz do tego lasu?

Jakby co to pamiętam, że obiecaliście nam zrzuty  :banan

« Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 21, 2007, 19:28:35 »
Ja też muszę się zlustrować  :banan :banan. Urodziłem się 22 lipca 1972, czyli w 1981 r miałem 9 latek, a w 1989 miałem 17 latek. Wszystko to dlatego, że 31 lipca 1990 miałem już od kilku dni 18 lat  :002:. Ciekawe z kim mogłem wspólpracować, a co ważniejesze, przeciwko komu???  :karpik

pozdrawiam,
qrdl

sie qrdl, wrogu narodu, nie tłumaczcie
wszyscy wiedzą że i tak jesteście winni :021:

jak tak sięgnę pamięcią to pod koniec liceum sam wypełniłem wniosek do zsmp, żeby na wakacje do bułgarii pojechać
ale przyszło nowe i zanim rozpatrzyli nowe przyszło........
dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie :)

Offline Leon

• Global Moderator
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
W SS to były fajne chłopaki
« Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 23, 2007, 09:47:18 »
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4081370.html

Po raz kolejny proszę aby linki do wiadomości tutaj umieszczać! Nie róbmy sobie na Forum bajzlu! Jeżeli jakiaś dyskusja, na któryś temat się mocno rozwinie to zawsze można ją wydzielić (co już czyniono) do osobnego wątku.

Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2007, 09:58:50 wysłana przez Razorblade1967 »
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 23, 2007, 18:59:14 »
Dziś zmarł b. prezydent Rosji - Borys Jelcyn.

http://wiadomosci.onet.pl/1524204,12,item.html

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #144 dnia: Kwietnia 23, 2007, 22:05:31 »
A ja Wam powiem że mi sie przykro zrobiło, jak zobaczyłem, to słowiańskie słówko rodem z łaciny poleciało głośno w pracy ... 
Marcin Widomski

« Odpowiedź #145 dnia: Maja 02, 2007, 19:35:30 »
POWERIZER- prawie jak pancerz wspomagany z Fallouta

Z takim cudem można robić ewolucje jak Motoko w "Ghost in the shell" :D
Toturial ;-)
Filmik
Filmik
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Rumburak

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: Maja 08, 2007, 01:50:42 »
http://wiadomosci.onet.pl/1531258,11,item.html

Samoloty bezzałogowe w Polskim Wojsku.

Markuz

• Gość
« Odpowiedź #147 dnia: Maja 08, 2007, 14:20:20 »
W środę minie 20 lat od tragedii w Lesie Kabackim
http://tvp.pl/2022,20070508495132.strona

3mw

• Gość
« Odpowiedź #148 dnia: Maja 12, 2007, 22:36:37 »
Nie wiem gdzie to umieścić więc wrzucam tutaj: http://pl.wiktionary.org/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna

Wikisłownik jest połączeniem słownika wszystkie języki świata ↔ język polski ze słownikami synonimów, słownikami etymologicznymi, ortograficznymi, fleksyjnymi, frazeologicznymi, słownikami imion, nazw własnych, skrótów, przysłów, oraz... słownikiem języka polskiego, słownikiem poprawnej polszczyzny, słownikiem wyrazów obcych – czyli "wszystko w jednym". A wszystkie objaśnienia... w języku polskim!

Wikisłownik to również słownik multimedialny – z nagraniami wymowy native speakerów i wieloma ilustracjami.

Przydatna rzecz, dziwne, że wcześniej tego nie widziałem.

« Odpowiedź #149 dnia: Maja 17, 2007, 17:34:11 »
Nielegalne lotnisko pod Krzesinami
Takie rzeczy tylko w erze
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards