Autor Wątek: LOL lotnicze  (Przeczytany 88388 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: LOL lotnicze
« Odpowiedź #180 dnia: Grudnia 13, 2006, 00:05:40 »
Ja się nie śmieję sam posiadam "Norokopus Germanis" ewentualnie "Krzywołapus Dziurogrzebus" :021:
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #181 dnia: Grudnia 13, 2006, 01:09:18 »
Royal Tricolor Rufłokerka Mathilde Mk. II

British Imperial zapomniałes dodać

« Odpowiedź #182 dnia: Grudnia 13, 2006, 02:08:11 »
A jak przykleimy dwa koty do siebie plecami? To beda wirować cały czas w powietrzu!!

PS Tak samo jak kromka chleba posmarowana z obydwóch stron nie moze sie zdecydowac na ktora strone upasc i wiruje w powietrzu...

Wow Perpetum* mobile

* nie mylić z Parabelum :020: 
5800x3D / NZXT B550 / 64GB@3600 /4TB NVME Gx4 / RTX4080Super / NZXT X63 / Thermaltake 1kW / Huawei GT34
Meta QUEST 3 / Thrustmaster Warthog + TFRP

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #183 dnia: Grudnia 13, 2006, 12:47:34 »
To jest LOL, za moich czasów mieszkała tam całkiem fajna laska, a nawet dwie.

Bez śmiechu - nie był to proboszcz i wikary.

jego córki ???  :004:
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #184 dnia: Grudnia 13, 2006, 16:25:50 »
Ja tam mam tylko Fliegerabwehrkatze. Ma wprawdzie na koncie dopiero tylko dwa strącenia, ale to dlatego że przestałem go puszczać luzem.  :001:

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #185 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:50:06 »
To, że istnieją ludzie, kórych za znęcanie się nad zwierzętami powinno się zrzucić z dachu bloku, to potrafię zrozumieć - są różne wynaturzenia.
Ale to, że takie posty są w dziale humoru - tego nie mogę pojąć.

P.S. Zrzucenia takich delikwentów z bloku powinni dokonać ich najbliźsi - podobnie jak to miało zapewne miejsce w przypadku mordowania kotów, które z pewnością same przyszły do swoich oprawców ufne w ich przyjaźń, może nawet się łasiły...
Strach i przerażenie, które miały w oczach te niewinne zwierzęta tuż przed śmiercią powinien towarzyszyć katom do końca ich życia.

Wiem, że to nie LOL, ale to nie moja wina.

Idąc Doliną Śmierci zła się nie ulęknę ... albowiem to ja jestem najgorszą wiedźmą w tej dolinie !

« Odpowiedź #186 dnia: Grudnia 13, 2006, 21:09:48 »
Chłop zawsze brał do pracy w polu kanapki przygotowane przez  żonę . Świerzy(Świeży) chleb, pachnąca wędlina , sałata , cebula . Pewnego dnia po kilku godzinach pracy rolnik postanowił zrobić sobie przerwę na posiłek Rusza w stronę kamienia przy drodze , gdzie zwykle zostawiał prowiant a tam …. Nie ma kanapek .
Następnego dnia znowu obszedł się smakiem bo ktoś mu rąbną kanapki . I tak przez cały tydzień . W końcu postanowił się zasadzić , żeby dowiedzieć się kto mu odbiera od ust .
Zostawił więc kanapki na kamieniu a sam schował się za drzewem . Po kilku minutach oczekiwania widzi wielkiego orła , który zlatuje nad kamień , porywa kanapki i ucieka do lasu . Chłop pędzi za nim i widzi jak orzeł siada na gałęzi sosny , odpakowuje kanapki , wyrzuca ze środka wędlinę ser cebule i inne dodatki . Bierze dwie kromki chleba , przykłada sobie do piersi i masując swoją klatkę piersiową woła głośno :
- O k…. jaki ja jestem po…..y !!!!!!
« Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2006, 07:12:35 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #187 dnia: Grudnia 13, 2006, 23:56:14 »
Dowcip z serii ...
Usiadł sobie na płocie kruk. Widać że był wyraźnie znudzony. Popatrzył trochę na podwórko, trochę pokrakał...i tam takie tam... W pewnym momencie, "w tym swoim rozleniwieniu", przeciągnął się leniwie ... rozpostarł skrzydła ... w pewnym momencie znieruchomiał... patrzy się na siebie, lustruje te rozpostarte skrzydła i z wyraźnym zachwytem w głosie
- Nie no ... ku..a .... MONTANA !
"Banany na twoim skrzydle to samo zdrowie" - Banan :)

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #188 dnia: Grudnia 15, 2006, 13:16:02 »
Jeżyk znalazł jabłko. Wrzucił je sobie na grzbiet i idzie dalej przez las. Nagle rozstąpiła się przed nim ziemia. Z wyrwy wyskoczyła dupa i połknęła jabłko, po czym równie nagle jak się pojawiła, tak też znikła, a ziemia się za nią zamknęła.
Jeżyk z niedowierzaniem potrząsną głową, przetarł oczy i mówi:
- Ku...a !! CO TO BYŁO ???
Nagle znów ziemia się rozwarła, wyjrzała z niej dupa i mówi:
- Antonówka.
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #189 dnia: Grudnia 16, 2006, 23:56:53 »

Plaża w Dębkach, 2 lipca 2006. Żeby było jasne, dla mnie to wcale nie jest śmieszne. Gość powinien szanować to, że ma szansę siedzieć za sterami samolotu, a nie niepotrzebnie kozaczyć. Przed tym Xtrimem podobno przeleciała jeszcze bliżej plaży Cessna 152.

Był kiedyś o tym temat na www.lotnictwo.fora.pl .

« Odpowiedź #190 dnia: Grudnia 17, 2006, 09:44:47 »
Tak, w Dębkach często coś nisko lata wzdłuż plaży. Jeżdżę tam od 23 lat i zawsze coś się na niebie dzieje. Jak nie walki Migów z Iskrami ileś-tam lat temu, to loty widokowe/reklamowe. Pamiętam jak bodajże w '98 dzień po pokazach w Gdyni chyba wszystkie samoloty i śmigłowce, które były tam wystawiane leciały nad plażą na wysokości max. 50m. (Jak stało się na wydmie, to było się na wysokości samolotów).
Z tego roku w Dębkach mogę wrzucić Cessnę, jednak aparat nie został wyciągnięty w porę (chwilę wcześniej 'szła' niżej z lekko opuszczonym prawym skrzydłem.

...i jeszcze Peipera
PFS_milo

« Odpowiedź #191 dnia: Grudnia 17, 2006, 18:42:32 »
 Jako że wcześniej było o zwierzynie poczytajcie sobie o Ciapku / 8 lotów bojowych w 305 /.

http://www.roman.biskupin.wroc.pl/ciapek.html

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #192 dnia: Grudnia 18, 2006, 06:13:10 »
Ekhem, zupełnie niepodobny do mnie  :118:

« Odpowiedź #193 dnia: Grudnia 18, 2006, 10:37:27 »
Plaża w Dębkach, 2 lipca 2006. Żeby było jasne, dla mnie to wcale nie jest śmieszne. Gość powinien szanować to, że ma szansę siedzieć za sterami samolotu, a nie niepotrzebnie kozaczyć. Przed tym Xtrimem podobno przeleciała jeszcze bliżej plaży Cessna 152.

Był kiedyś o tym temat na www.lotnictwo.fora.pl .

Takich jak ty to cala masa w ULC siedzi.
Kostek
JG300

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #194 dnia: Grudnia 18, 2006, 15:26:53 »
Eehhh... Po prostu przypomina mi to kozaczenie na publicznych drogach, jak ktoś robi takie akcje na zamkniętym lotnisku to mnie to nie obchodzi. Gdyby tak latali wzdłuż pustej plaży, to napisałbym "o, ciekawe zdjęcie", i tyle.

Wszystko jest super dopóki ktoś na ziemi nie oberwie i zarówno pilot, jak i poszkodowany będą mieli zniszczone życie.

Nie oceniam tego człowieka, nie znam też wszystkich faktów, może tylko takie niezbyt pozytywne wrażenie robi na mnie to zdjęcie, ale takie właśnie mam odczucia.