Pytanie odnośnie misji w sprawie której pytałem ostatnio, ale nikt nie udzielił odpowiedzi (nie mam pretensji - zapewne tego poprostu nie pamiętacie) ale i tak ogólnie.
Dziś kolejny raz zlikwidowałem dwa Tigery i dwie eFki. Cacy lądowanko itd. Poczekałem nawet aż wrócą opisywane powyżej Su-24. Razem chyba z godzinę. "No, skoro i one wjechały, to musi być po problemie". Dlatego później mocno się "zdziwiłem"

gdy wyskoczyło mi Failed.
Wynik misji był mniej więcej taki: Samoloty wroga zniszczone 4/4, z naszych 6 jedynie jeden Su-30, którego i tak nie mieliśmy eskortować, z naszych pojazdów wszystkie całe, u wrógów 1/3 Shilka ocalała, połowa a może nawet 73% czołgów zniszczone, z elementów radaru i wyrzutni Hawk 4/5 ostało się. Próbowałem zniszczyć z
puszki ale się nie dało.
Zauważyłem też jedną rzecz: W odprawie mam zaznaczone cele, na które mam zapolować. F5E się zgadzają, natomiast zamiast F-16 które spotykam w misji, mam napisane "F4E Phantom". Czy to może jakiś błąd, który nie zalicza misji dopóki nie zestrzelę F4E? W takim razie byłoby to chyba niewykonalne.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, proszę o doradzenie mi w tej sprawie.
A jeśli sposobu nie ma, to czy można to obejść mniej więcej tak, jak w Szturmoviku, gdy wyłączy się opcję "Bez natychmiastowego sukcesu" (co na mój rozum jest bliższe realizmowi, ale to nie ten temat.)?
Pozdrawiam