Dzień dobry wszystkim. Latam sobie po szturmowikowych przestworzach od mniej więcej 2 miesięcy. Ale dopiero od kilku dni rywalizuję z graczami z całego świata. Czytając Wasze wypowiedzi, zauważyłem, że sporą popularnością cieszą się serwery Skies of Fire i Valor (być może wygląda to tak, jakbym tolkieniście mówił że Sauron był naprawdę bardzo zły, albo rybakowi, że to na końcu żyłki, to się nazywa haczyk

, ale w sprawach technicznych i nazewniczych jestem raczej laikiem). Otóż po paru razach zerknąłem na swoje statystyki (
http://www.skiesoffire.org/modules.php?name=RStats). No i choć, mówiąc nieskromnie, całkiem nieźle umiem angielski, to nie za bardzo rozumiem o co chodzi z liczbą "TK's" (u mnie 2), "Shots Fired" (strzały spalone? czy zapalone, czyli celne?) i "Hit%Air" (uderzenia w powietrze? zderzenia w powietrzu? strzały które poszły w powietrze [zamiast w cel]? - jeśli to ostatnie jest prawdziwe, to powinno pisać mi 99,9%

).
Jeśli ktokolwiek wie, co oznaczają te liczby, prosiłbym o wytłumaczenie. W końcu znać statystyki, to niejako znać swoją wartość. A to chyba jest dość przydatne, w podniebnych walkach psów.
Z góry dziękuję i podrawiam