Witam wszystkich pilotów i nie tylko

Jestem całkowicie nowym użytkownikiem tego forum a widzę iż wiedza na nim zawarta jest ogromna lecz na swoje pytanie odpowiedzi nie znalazłem...
Otóż grę jak i dodatek kupiłem już jakiś czas temu...pierw bardzo mi sie podobała ale później zostałem zniechęcony.Mianowicie moim ulubionym samolotem jest Messerschmitt bf-109 a w grze spotkałem problem jakiego nie byłem w stanie sam rozwiązać mianowicie jak wiadomo Messerschmitt w zależności od wersji osiąga prędkości większe niż 500 km/h a w niektórych wersjach nawet i 600 km/h mi jednak wersja F-4 która ma bodajże 500 z kawałkiem nigdy w locie poziomym nie udało się osiągnąć większej niż 400

próbowałem oczywiście wszystkiego co przyszło mi tylko do głowy lecz dalej nie przełamałem tej jakże zaniżonej do v max bariery

Może na tym forum znajdę odpowiedź na dręczące mnie pytanie i w końcu gdy zakupie joystick będę mógł się w pełni cieszyć z lotu tą wspaniałą maszyną

(dodam tylko ze dotychczas latałem na klawiaturze

)
Druga sprawa jaka chciałem tu poruszyć to właśnie sprawa joysticka oraz modów które są uważane za "niezbędne" dla kogoś kto ceni sobie realizm i chce naprawdę poczuć jakby był w powietrzu. Czytałem nieco o tych modach tu na forum ale z powodu braku doświadczenia prosiłbym o doradzenie jakie "muszę" zainstalować.
Co do joysticka to chce kupić Seitek Aviator co wy o tym sądzicie?? bo z tego co czytałem większość ocen na różnych forach o nim jest pozytywna