Autor Wątek: Pliki SFS - otwarte !  (Przeczytany 50770 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pogo

• Gość
Odp: Pliki SFS - otwarte !
« Odpowiedź #240 dnia: Września 09, 2007, 19:51:10 »
Ja zadałem tylko pytanie czy się da, a nie czy ktoś mógłby mi to na jutro zrobić. Po co tyle emocji??

Ja ci tylko odpowiedziałem że aby to sprawdzić i udzielić Tobie i kolegom odpowiedzi musiał by to ktoś najpierw zrobić i potwierdzić czy się da czy nie . No chyba że zadawalają cię puste słowa „tak „ lub „ nie”  i wróżenie z fusów .

Plany można mieć i pomysł ale nie zawsze się udaje zresztą sami wiecie że Olo jest nieobliczalny.  ;)

Ale żeby nie było OT to  ja też mam pytanie który plik SFS jest odpowiedzialny za Edytor a konkretnie ustawienia jego opcji ?

PFT_Sid

• Gość
« Odpowiedź #241 dnia: Września 10, 2007, 09:08:21 »
[...] aby to sprawdzić i udzielić Tobie i kolegom odpowiedzi musiał by to ktoś najpierw zrobić i potwierdzić czy się da czy nie .

No i właśnie po to zadałem to pytanie. Mając nadzieję, że ktoś może o czymś takim słyszał, może próbował, a może stwierdzi, że spróbuje się tym zając. W końcu to jest topic o Plikach SFS, no nie? ;)
Jak mam się dowiedzieć o tym, że ktoś wyedytował mapę lub nie, nie zadając odpowiedniego pytania na forum? Fusy o tym nie mówią, a moją magiczną kulę roztrzaskałem, kiedy nie poinformowała mnie o conie na 6! ;)

pozdrawiam

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #242 dnia: Września 18, 2007, 20:12:11 »
Tak się zastanawiałem gdyby się dogadać z Jurinko czy by nie dał nam tej mapy Słowacji w końcu i tak z tego żadnych korzyści majątkowych nie ma . A my byśmy to po prostu wrzucili do gry jeżeli jest to możliwe ?

« Odpowiedź #243 dnia: Września 18, 2007, 20:23:15 »
Pogo - kogo masz na myśli ? My ? Ty ? Znasz kogoś , kto potrafiłby to zrobć ? Jurinko jak bedzie chciał, to sam wrzuci i puści w świat. Zdajesz sobie sprawę, ile pracy kosztowała taka mapa ? I co - w zamian będzie miał tylko przechlapane u Olega ? Sorry, że się tak rzucam, ale denerwują mnie te ciągłe propozycje, co by można dodać, co bym chciał ? A zajrzałeś chociaż raz do tych plików i pomyślałeś co by tu sensownego zmienić ?
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #244 dnia: Września 18, 2007, 20:47:45 »
Zaglądałem  i też próbowałem parę rzeczy zmienić odnośnie edytora misji ale nie potrafię tego znaleźć tego jest cholernie dużo ale się nie poddaje i może się uda.
No i  tak sobie pomyślałem że może da się taką mapę dodać coś na zasadzie jak zrobił to Wasy z dzwiękami

Przechlapane u Olega ? Może masz i rację ale Olo chyba olał całą sprawę i nigdy tego nie doda. A Jurinko przecież nie oddaje edytora map tylko swoją pracę więc co ma Maddox do tego ?

No nic tylko tak sobie głośno myślałem gdy sobie screeny pooglądałem ech szkoda….

http://www.letka13.sk/forum/viewtopic.php?t=1820&start=735

« Odpowiedź #245 dnia: Września 18, 2007, 21:07:18 »
Jurinko dostał od Olega narzędzia niezbędne do implementacji nowej mapy w iłku - świadczą o tym screeny z gry. Nie uważasz, że łączy ich jakiś gentelmen agreement ? Co do postępowania Olega ... zastanawiające jest jego milczenie w sprawie otwarcia kodu gry. Ale tak naprawdę, to żadna tragedia - przecież i tak BoB za pasem (oby). Trochę tylko wstyd, bo wszystkie kłamstewka autora "The best sim" wyszły teraz na światło dzienne.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Września 19, 2007, 10:03:55 »
Jakoś wątpię by on to najzwyczajniej dostał za darmo  ;)

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #247 dnia: Września 19, 2007, 11:58:28 »
A czy wraz z hipotetyczną implementacją owej mapy dostaniemy w końcu do dyspozycji Avię B 534? Cholernie piękne to latadło i czekam już od miesięcy....jakiś nowy patch maybe?   :020:

Bis zum bitteren Ende.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #248 dnia: Września 19, 2007, 19:20:24 »
jezu ...

Ludzie weźcie się opamiętajcie trochę ... proszę.
Nowa mapa ? Po kiego grzyba do tej gry "pikna, cud mapa Słowacji" ???
Jaka to wielka powietrzna ofensywa odbywała sie na tym terenie ? No chyba ,że chcemy odtworzyć siły powietrzne sił powstańczych Słowacji ...
Po co w tej grze nowa mapa, jak nie ma w niej nawet pólnocno-zachodniej części Niemimec, czy krajów Beneluxu gdzie odbywała się większość walk z 8 Armia Powietrzną, nie ma Malty, nie ma porządnej dużej mapy Północnej Afryki ...

Avia B534 ? Piekny samolot -racja.
Tylko gdzie on walczył i w jakiej liczbie ?? Polecisz nim raz Zack i tyle. No ładny, pieknie wymodelowany. No cacy.
Coś 'ala B-1 - kazdy nim leciał raz .. no moze dwa. Tak jak Bf-109Z lub Gotha ...
W tej grze nadal nie ma żadnego bombowego Dorniera. Ju-88 skończyli na jedej wersji (gdzie jest C6 i G6 ?)
Gdzie są francuskie samoloty ? Gdzie jest Typhoon ?
Wogóle to po co nowe samoloty skoro większość istniejacych jest do poprawienia.

Jesli do czegoś ma słuzyć ten sfs_crack to chyba do poprawienia istniejacych niedoróbek a nie do dokładania sobie zabawek na tydzień.

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #249 dnia: Września 19, 2007, 20:32:46 »
Masz dużo racji Ramm ale zapomniałeś o jednym Oni sobie to zrobili bo tak chcieli a jeżeli już to zrobili to czemu to się ma marnować  . A ta Awia to dla nich jak ta nasza P-11 ka i tyle także bardzo popularnie wybierany samolot online  ;)

I tak wolał bym polatać np.: Doga na tej mapie niż na us..ym Kijowie czy Smoleńsku gdzie wszystko wykonane jest na odpi….l i tak samo. Zresztą  widzisz Ramm co do tego poprawiania to jest to troche jak łatanie starych portek które i tak się będą pruły .

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #250 dnia: Września 20, 2007, 16:38:25 »
jezu ...

Ludzie weźcie się opamiętajcie trochę ... proszę.
Nowa mapa ? Po kiego grzyba do tej gry "pikna, cud mapa Słowacji" ???
Żeby z kumplami polatać rekreacyjnie... może Avią B. 534? Było by fajnie. Przynajmniej dla mnie.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #251 dnia: Września 20, 2007, 18:34:51 »
Albo żeby stoczyć walkę nad Tatrami... (z tego co pamiętam to łapią się na tą mapę Słowacji)
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Września 20, 2007, 18:42:10 wysłana przez Lukaszek »

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #252 dnia: Listopada 06, 2007, 18:26:59 »
Jeśli kogoś zaintersuje to "nasz pilot" może wreszcie założyć gogle na twarz co by mu nie wiało. Konsekwencje są tylko takie, że nie będzie się już rozglądał.

paczka ze skinem itp.
http://rapidshare.com/files/67870453/Pilot_skin_P-11c.rar.html
« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2007, 18:32:08 wysłana przez Ranwers »
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #253 dnia: Listopada 19, 2007, 15:20:03 »
(...) na razie chciałem odblokować device-link dla multiplayer ale bez skutku ( na tym spędziłem z parę godzin)

I to jest to, co na prawdę byłoby miłe. Mapy, samoloty, wszystko fajnie, ale 6DOF + CRT=2 (ale to inny wątek) czy właśnie devicelink online byłyby cenne. Przynajmniej dla mnie.

Sorbifer.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #254 dnia: Listopada 21, 2007, 22:26:58 »
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym