Ja pamiętam czasy (2005-7 -:) jak gry były przeważnie na płytach i na razie jeszcze mam na tyle sprawności, żeby nie dopłacać 100% do gry, dlatego, że instalując można mieć pewne drobne problemy. Jojek, sprawdź czy gdzieś pod spodem (po skończeniu 1 płyty) nie wyskakuje okienko z zawartością tego, co jest w napędzie, i tam wybierz coś a la ...bin3/4/5/ etc. Zresztą pewnie można sobie possać to z GOGa. Albo otwórz katalog główny płyty 1 i wystartuj setup - o ile w ogóle ci instaler nie startuje.
Moim zdaniem usta ruszają się po polsku, ale może dlatego, że nie mam wersji z parówki, tylko płyta, czyli GOG.
Jedna rzecz, która mnie naprawdę niepokoi, to `inteligencja` gry, która wybiera za mnie urządzenia sterujące... i kiedy mam pod usb sporo gratów do symulatorów, to co rusz mam jakieś komunikaty o zmianie sterowania na kontroler. Przerabiałem to przy jakimś tam asasinie, w którego kompletnie nie gram, bo mi non stop wyskakuje jakieś `naciśnij A`... oby z Wiesiem nie było tego samego. Miał ktoś podobny problem w jakimś tytule i jak ewentualnie sobie z nim radzi - od razu zaznaczam, że nie chce mi się odpinać wszystkiego od budy...?
Tako rzecze,
Zaratustra