Autor Wątek: Samoloty AI - Flyable  (Przeczytany 48145 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Samoloty AI - Flyable
« Odpowiedź #135 dnia: Kwietnia 17, 2008, 11:09:16 »
 :005:nie bardzo mnie ten samolot interesował i pewnie dlatego przeoczyłem ten fakt.

« Odpowiedź #136 dnia: Kwietnia 17, 2008, 13:16:42 »
Ten "radar" to mapka z inną ramką (okrągły otwór zamiast obwódki) i zmienionymi ikonkami samolotów (zamiast sylwetek - punkty). Zawsze to jednak coś.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

« Odpowiedź #137 dnia: Kwietnia 17, 2008, 20:52:30 »
   Mapa była już używana na niektórych serwerach jako radar ,
czyli samoloty w grze bez ikon plus godzina nocna " ciemno jak u murzyna
w sieni "  :001:  a na mapce sylwetki dla obu stron , zabawa przednia
można się było mijać bardzo blisko nie widząc się nawzajem i mimo że na
"radarze "  sylwetki się nakładały to brak informacji o wysokości
poruszającego się przeciwnika powodował że przechwycenie bywało trudniejsze niż w dzień bez ikon na mapie .

« Odpowiedź #138 dnia: Kwietnia 18, 2008, 08:15:51 »
Proponuję zajrzeć do sekcji ''WIP'' oraz ''Dyskusje", bo tam Panowie cuda, cuuuudddaaa  :karpik - "hadeery", "blumy", nowe tekstury powierzchni.

Jak tak dalej pójdzie, to nikt BoBa nie kupi.

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #139 dnia: Kwietnia 18, 2008, 18:24:09 »
Jak tak dalej pójdzie, to nikt BoBa nie kupi.
Czyżby Olo sobie strzelili w kolano? :118:

« Odpowiedź #140 dnia: Kwietnia 18, 2008, 19:48:26 »
Spust już naciska ale kurek jeszcze nie opadł. Myślę, że jeżeli zaakceptuje to co dzieje się na AAA i odda w ręce moderów SDK, być może w komorze będzie ślepak.

Zauważyłem, że na tym forum to  :013: :118: ulubiony emotikonek.

« Odpowiedź #141 dnia: Kwietnia 19, 2008, 15:10:12 »
Michoo przesadzasz z tym. BOB gdy w końcu wejdzie to zakończy życie ił46 tak jak FB zrobiło ze starym iłem. Najwiekszy problem modów to fakt, że niemal wszyscy stawiający poważne serwery boją się cheaterów i obawiam się, że do póki chłopcy z AAA nie opracują mechanizmu sprawdzające i wymuszającego używania dopuszczonych modów tak długo sytuacja nie ulegnie zmianie.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #142 dnia: Kwietnia 19, 2008, 17:40:27 »
O ile szybko Oleg nie szybko nie da patchy z nowymi samolotami to jest taka sznasa....jak nie, to dalej wielu latać będzie FB zwłaszcza online.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #143 dnia: Kwietnia 21, 2008, 21:48:15 »
Michoo przesadzasz z tym. BOB gdy w końcu wejdzie to zakończy życie ił46 tak jak FB zrobiło ze starym iłem. Najwiekszy problem modów to fakt, że niemal wszyscy stawiający poważne serwery boją się cheaterów i obawiam się, że do póki chłopcy z AAA nie opracują mechanizmu sprawdzające i wymuszającego używania dopuszczonych modów tak długo sytuacja nie ulegnie zmianie.

Zauważ jednakże, jak wielki postęp dokonał się w ciągu kilku jedynie miesięcy. Jeszcze do niedawna nie mogliśmy nawet marzyć o wszystkich tych ciekawych dodatkach. Społeczność AAA to już ponad osiem tysięcy zarejestrowanych użytkowników, tak więc zainteresowanie tematem jest spore. Fakt ten, a także wspomniany progres pozwala mi żywić nadzieję, że być może, w krótkim czasie ktoś odnajdzie świętego Graala a właściwie dwa: mechanizm weryfikacji, o którym pisałeś i oczywiście konwerter 3D.

Uważam zatem, że najlepszym wyjściem dla Ola-biznesmena jest podjęcie współpracy z moderami, szczególnie w zakresie możliwości dodawania nowych samolotów (niektóre z projektów leżą odłogiem od kilku lat). Jestem przekonany, że wtedy Olo znów stałby się bohaterem dla wszystkich chłopców w ich prujących niebo maszynach.   

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #144 dnia: Maja 09, 2008, 11:12:44 »
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

silientbob

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: Maja 09, 2008, 11:54:01 »
Michoo przesadzasz z tym. BOB gdy w końcu wejdzie to zakończy życie ił46 tak jak FB zrobiło ze starym iłem.

Ale stary ił jeszcze żyje, wieczorami parę osób śmiga w klasyka na hl, sam czasami zaglądnę bo klimat jakiś taki bardziej swojski. :banan

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #146 dnia: Maja 09, 2008, 18:49:23 »
Cholercia piękna robota z tym Wellingtonem.
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #147 dnia: Maja 09, 2008, 20:02:11 »
Ranwers, zrobiłeś Hs123 , który po wgraniu zastepuje Cr42. Czy możesz go zrobić go z nowym slotem ? Ewnetalnie jak to zrobić samemu ?
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #148 dnia: Maja 09, 2008, 22:25:02 »
RWD-8 do pobrania.
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=4807

@Redspider
To trzeba w clasach grzebać, a mnie to nie za bardzo wychodzi  :015:
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

Smoła

• Gość
« Odpowiedź #149 dnia: Maja 10, 2008, 22:21:35 »
Panie Ranwers!!! wielkie dzieki za spita, RWD-8 [rodzyneczek :)] i resztę dodatków. Kupa dobrej roboty <S>. Mam nadzieje, że zbyt szybko nie zakończysz pracy nad dodatkami. Tak trzymać!!!  :001: