Ponieważ jestem tu całkiem nowy i nikt mnie nie zna mogę to i owo dla zabawy od siebie dorzucić.
Ksywka Kroghul powstała nie pamiętam kiedy, w każdym razie dawno, z połączenia krogulca (drapieżnej bestii) z ghulem (też drapieżnej bestii, w dodatku plugawej) [pozdrawiam kolegów warhammerowców i innych fantastów

]. I tak już zostało, winnych nie jestem w stanie jednoznacznie wskazać. :banan
Awatar zaś przedstawia utytułowanego asa II WŚ Manfreda WOLFESCHLEGELSTEINHAUSENBERGERDORFFVORALTERNWARENGEWISSENTHAFTSSCHAFERSWESSENSCH
AFEWARENWOHLGEPFLEGTEUNDSORFALTIGKEITBESCHUTZENVONANGREIFENDDURCHIHRRAUBGIERIGFEIND
EWELCHEVORALTERNZWOLFTAUSENDJAHRESVORANDIEERSCHEINENDENVANDERERSTEERDEMENSCHDERRA
UMSCHIFFGEBRAUCHLICHTTALSSEINURSPRUNGVONKRAFTGESTARTSEINLANGEFAHRTHINZWISCHENSTERN
ARTIGRAUMAUFDERSUCHENACHDIESTERNWELCHEGEHABTBEWOHNBARPLANETENKREISEDREHENSICHUNDW
OHINDERNEURASSEVONVERSTANDIGMENSCHLICHLEITKONNTEFORTPFLANZENUNDSICHERFREUNANLEBENSL
ANGLICHFREUDEUNDRUHEMITNICHTEINFURCHTVORANGREIFENVONEINANDERINTELLIGENTGESCHOEPFSVON
HINZWISCHENSTERNATRIGRAUM. Znanego też jako graf Manfred Wolfe + 594. Koledzy ze względu na misiowaty wygląd nazywali go pieszczotliwie "Miś".
Wojnę ukończył z wynikiem:
432 opróżnione 10L baryłki z miodem
764 opróżnione 5L antałki z miodem
123 skradzione koszyki piknikowe + 2 prawdopodobnie
21 strząśniętych z drzewa kufajmenów
14 uszkodzonych strażników leśnych na pewno + 1 prawdopodobnie
17 sterroryzowanych zbieraczy grzybów