Niedawno kupiłem sobie fsx-a. Trochę już siedzę w tej gierce, ale nadal nie mogę rozgryźć paru rzeczy

. Na pewno są tutaj bardziej doświadczeni gracze, bo ja jak na razie jestem jeszcze trochę zielony w te klocki, więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby odpowiedzieć na następujące pytania:
1. Mam problem z podłączeniem "rękawa" do swojego samolotu. Kiedy stoję np. na lotnisku Charles De-Gaulle w Paryżu i stoję przy jednym z budynków na lotnisku klikam Ctrl + J, ale nic się nie dzieje. Nie widać nawet żeby z budynku w ogóle wystawał jakikolwiek rękaw. Ale gdy przełączę widok np. na inną maszynę, którą kieruje komputer, obok niej widoczny jest rękaw, który powoli przesuwa się w stronę maszyny. Miał ktoś może podobny problem, lub wie jak go rozwiązać???
2. Skąd można ściągnąc nowe maszyny do fsx-a??? Na razie nie przejrzałem jeszcze całego forum, ale jeśli znacie jakieś fajne stronki, z których można pościągać nowe samoloty (interesują mnie głównie odrzutowce pasażerskie np. Boeing 777 lub Airbus A318, lub inne tego typu) to chętnie skorzystam.
3. Jak można otworzyć luki bagażowe w odrzutowcach? Przejrzałem wszystkie skróty w fsx i nie znalazłem niczego, a widziałem jak np. Airbus A320 stał na lotnisku z otwartymi lukami bagażowymi. No i przy okazji gdyby ktoś wiedział jak te luki pootwierać to czy wiecie także jak przywołać ten mały pojazd który podstawił by pod luki taśmociąg i ten który zabiera bagaże?
4. Jak można zmieniać sobie wygląd samolotu? Jeśli chciałbym np. latać samolotem oznakowanym liniami British Airways? Też trzeba to skądś ściagnąć? Czy jest jakiś program, który pozwala dowolnie modyfikować wygląd samolotu?
Z góry dzięki za wszelką pomoc.