A skoro Tobie się podoba - czyli to nie crap.
Ja wyrocznią nie jestem

, poza tym aż tak dużego hangaru nie mam, żeby porównywać, jednak z tego samolotu jestem zadowolony i nie żałuję jego zakupu. Choć życzyłbym sobie, żeby kilka rzeczy było zrealizowane podobnie jak u A2A, to jestem w stanie to przeżyć i mieć mimo wszystko dużą przyjemność z latania tym samolotem. Tak na szybko:
Na + :
- graficznie na najwyższym poziomie - nie można do niczego się przyczepić,
- niestandardowy układ paliwowy,
- automat od silnika/śmigła,
- blokada kółka ogonowego zdejmowana przez odepchnięcie drążka,
- dość fajny model lotu, wrażliwy na lotkach, czasem dziwnie się zachowa w okolicach przeciągnięcia, ale z drugiej strony wiele manewrów wydaje się wykonywać całkiem poprawnie,
- można popsuć silnik,
- różne drobiazgi w działaniu przyrządów pokładowych,
- z zewnątrz można obserwować wskazania przyrządów w kabinie :p
Na - (większość to narzekanie zupełnie bez sensu):
- dziwnie skryptowane dźwięki przy przeciągnięciach (takie 0 -1, albo cisza, albo wszystko się rozpada),
- czasem się coś zatnie i kółko nie chce się odblokować, albo np. pompka do wtryskiwania paliwa nie chce się animować,
- samolot nie zapisuje się po zakończeniu lotu - czyli zawsze startujemy nową maszyną...
- nie wiem, jak bogaty jest wachlarz uszkodzeń,
- brakuje różnych paneli konfiguracyjnych i trzeba ustawiać bomby/zbiorniki z poziomu konfiguratora paliwa/załadowania
Poza tym samoloty są naprawdę dopieszczone i myślę, że dość długo będę mógł szukać różnych drobiazgów i smaczków zawartych przez autora. Widać, że produkt przygotowany został przez perfekcjonistę. To dodatkowo zmotywowało mnie do zakupu - mniej znany produkt, bez tak dużej reklamy, więc uznałem, że warto wspierać autora, żeby mógł tworzyć kolejne dodatki.