[...]Proponowal bym ci zakupic ten dodatek na ichniejszej stronie.
I chyba tak zrobię, cierpię na tę przypadłość, że zawsze długo zastanawiam się i analizuję wszystko przed kupnem, pieniądze mogę wydać ale chcę mieć pewność, że dobrze, tak samo było z wolantem, czego teraz ani trochę nie żałuję, a wcześniej cztery miesiące ,,latałem" na myszy

Dopiero, gdy popełniłem dwa powyższe posty zauważyłem temat niżej, gdzie piszesz o kupnie FS Global Ultimate w cenie 10 dolarów, trafiło Ci się, w Pilots.pl jest za 228 zł i zamierzam złożyć zamówienie po weekendzie, cóż poradzić, siła wyższa. Fear proponował darmowy Mesh, za co dziękuję ale założyłem sobie, że dodatki interesują mnie płatne, może to błąd ale tak postanowiłem.
Mam jedno pytanie do Was - między FS Global 2010, a FS Global Ultimate Europe różnica w cenie jest niewielka, czy to oznacza, że FS Global 2010 jest słabiej wykonana (bo obejmuje cały Świat, a FS Ultimate tylko Europę), czy jest to kwestia czego innego?
A np. takie Ground Environment X - Europe - WORLD EDITION (FSX) jest w ogóle o połowę tańsze od FS Ultimate Europe, zastanawia mnie ta różnica w cenach, nie wiem jaka jest zależność, jakość wykonania, czy coś innego?