Autor Wątek: CoD 4 i MW2  (Przeczytany 38929 razy)

Schmeisser

• Gość
Odp: CoD 4
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 25, 2007, 19:02:46 »
Boże jaka kicha....

Jak można grać w takiego CoDa gdzie nie słychac co chwile

"Hey, Du idiott !!! Das ist ein geschenk aus deutsche arme'

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 25, 2007, 19:15:46 »
Boże jaka kicha....

Jak można grać w takiego CoDa gdzie nie słychac co chwile

"Hey, Du idiott !!! Das ist ein geschenk aus deutsche arme'

1. Bo jest dopisek Modern Warfare?
2. Ile można wałkować jedno i to samo?

Ja jeszcze nie grałem, ale czytałem kilka recenzji. Poza tym szkoda, że Kara98k nie ma. Tak z sentymentu by sie przydał, dobrze się z nim "kiełkowało" ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 25, 2007, 20:47:44 »
Kar to była najlepsza broń jaką spotkałem w grach od czasu nailguna z Dooma z 93 roku :) Ale w CoD 4 można znaleźć namiastkę kara a mianowicie dostępnego dla hamburgerów Heckler&Koch G3 :D jak najbardziej odpowiednia dp "kiełkowania"
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 25, 2007, 20:54:35 »
Ja wolałem Kara, bardziej bolało :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 27, 2007, 14:08:43 »
Mam wiadomość dla tych co zaktualizować chcą PunkBustera, otóż czeka ich reset pliku players a co za tym idzie statsów :D. Dla tych co graja dla fragów to istny dramat, także towarzyski ;). Startujemy bowiem "od zera" nawet gdy mieliśmy bohatera z Barett'ą :) i koniec chwalenia się kumplom w pracy. Ja też się wkurzyłem ale nie ze względu na statsy ale na to iż dochrapałem sięw końcu najlepszej wg mnie broni (lepszej od G3) tj. M14 a teraz muszę biegać znów z M16 :(. Tak więc przed aktualizacją może spróbujcie zgrać ten folder do innego katalogu by go odtworzyć, podobno to pomaga. 

Allach Akbar!!! Na pohybel amerykańskim nacjonalistom !  :020: :004:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 27, 2007, 14:21:54 »
Herr Rutkov:
1. Czy PB nie aktualizuje się sam?
2. Jaka jest koneksja pomiędzy PB a statami w grze?
3. Jest gdzieś problem szerzej opisany? - Po kilku dniach cięzkiej walki "dodrapałem się" stopnia majora i słabo byłoby zaczynać od początku.... :008:

Pytanie dodatkowe - czy u Was mimo wgrania patcha 1.2 cały czas pojawia się zakładka "automatyczne uaktualniene", gra ma ver. 1.1, ale po pobraniu 1.2 wyświetla info, że jest już zaktualizowana do 1.2 właśnie?

Bis zum bitteren Ende.

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 27, 2007, 15:18:08 »
Przepraszam że sam sobie odpowiem na pytania :002: , ale już wiem o co chodzi:

3. Jest gdzieś problem szerzej opisany? - Po kilku dniach cięzkiej walki "dodrapałem się" stopnia majora i słabo byłoby zaczynać od początku.... :008:

Należy sobie gdzieś zapisać ów plik pt. "players" o którym Rutkov już wspominał - po ewentualnej reinstalce wrzucić go do folderu gry - zaczniemy od już wywalczonego stopnia. Przy okazji: nie ma możliwości podesłania pliku koledze, żeby też sobie zaczął od np. kapitana - plik "players" jest przypisany bowiem do konkretnego CD - key'a.

Pytanie dodatkowe - czy u Was mimo wgrania patcha 1.2 cały czas pojawia się zakładka "automatyczne uaktualniene", gra ma ver. 1.1, ale po pobraniu 1.2 wyświetla info, że jest już zaktualizowana do 1.2 właśnie?

Okazało się, że jest to powszechnie występujący bug. Miejmy nadzieję że następny patch rozwiąże problem. Jak komuś bardzo przeszkadza - reinstalka.  :004:

Bis zum bitteren Ende.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 27, 2007, 15:40:16 »
PB trzeba aktualizować "ręcznie", samo się nie dzieje.
Ja gram nadal na wersji 1.0 więc nie wiem

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 27, 2007, 15:53:49 »
2. Ile można wałkować jedno i to samo?

Tak jak ze służbą w Da LuftGangsta - so samego końca :D :D

Ja na ten przykład sam jeden juz potrafir obronić most pegaza w codzie 1  :D :D

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 27, 2007, 20:41:17 »
Jeszcze dwie kwestie dla znawców tematu:

1. Czy celownik typu ACOG jest z zoomem? Niby powinno być czterokrotne powiększenie, ale może nie wiem którymi klawiszami się zoom obsługuje.
2. Jak CELNIE strzelać z RPG - 7? Próbowałem dziesiątki razy i cholerstwo zasadniczo lata jak mu się podoba.
:001:

Bis zum bitteren Ende.

bandyta

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 22, 2007, 23:54:17 »
1. Czy celownik typu ACOG jest z zoomem? Niby powinno być czterokrotne powiększenie, ale może nie wiem którymi klawiszami się zoom obsługuje.
Nie możesz robić manualnie ZoomA, z tego co ja wiem a przeszedłem już całą gierkę to opcja ZOOM jest tylko dla jednej misji w której strzelamy z karabinku do jakiegoś ruska który kupuje b. atomowe. Zoomem się tam steruje klawiszami "W"(przód) "S"(tył).

« Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 27, 2007, 22:43:39 »
W realu zoom w ACOGU jest stały, 4krotny.

Zresztą też dziwne, że w multi w lunetach w M21 czy innych M40 nie można zrobić przybliżenia, hę? :006:

« Odpowiedź #57 dnia: Grudnia 30, 2007, 19:54:54 »
Panowie a moze tak zagramy cos na jakims serverze-ewentualnie przez hamachi jak ktos nie ma  orginala.Moge nawet postawic server jak cos.
 No i sam się wystawił kolega na odstrzał w kolanko.
Gero
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

kozak

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Stycznia 03, 2008, 15:33:55 »
Propozycja nie jest zła - jeśli zebrała by się jakaś grupka osób chętnie rozegrałbym meczyk z forumowiczami  :002:

Jak coś to GG: 1729914  :020:

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 07, 2008, 00:43:30 »
Gra mi się bardzo podoba. Fabularnie bez zarzutu, graficznie również. Jednym słowem powiew świeżości. Bardzo klimatycznie wydaje mi się wątek z Prypeciem i tamte rejony... piękne. Ma bardzo małe wymagania sprzętowe, więc nic tylko grać  :020:.