Witam.
Dodam jeszcze jedną rzecz, która nie była poruszana.
Cały ten spór dotyczył ostatnich lotów z udziałem Bomberosa. W tym cały zamieszaniu zapomnieliśmy dodać, że wcześniej były zgłaszane różne incydenty niekoniecznie dotyczące skakania bądź znikania. Miały też miejsce incydenty niezwiązane, bezposrednio z loczkiem. Faktycznie ostatnie loty wyglądały jak by miał problem z netem lub używał PRINSCRINA, ale to było iskierką sporu. Sporo latałem swojego czasu na HL i wiem, co można zrobić w tym symulatorze. Dlatego też przestałem tam się pokazywać, bo działy się tam niezbyt przyjemne incydenty. Jeżeli ktoś chce latać w miarę uczciwie na HL to zostaje tylko serwer RAF gdzie czuwa specjalny program BIG BRADER badający uzbrojenia graczy. Bomberos jeżeli jesteś dobry w grzebaniu w plikach to dobrze wiesz, że da się tam zrobić wszystko, zaczynając od uzbrojenia kończąc na widokach.
Zaraz zacznie się łapanie mnie za słowa

:505: jestem na to przygotowany i nie będę już kontynuował tego sporu
Od dzisiaj będę się ograniczał w pisaniu na tym forum tylko do informacji na temat misji przygotowywanych na nasze wspólne loty.
Będziemy mieli dwa scenariusze lotów.
Pierwszy to walka między Rosja vs Ukraina. Nie będzie tutaj F15
Drugi scenariusz to walka pomiędzy Rosja vs Gruzja i USA.
Zrobię pakiet misji bardzo podobnych do siebie, lecz z innymi położeniami obiektów i różnymi warunkami pogodowymi.
Na każdy scenariusz będzie siedem misji na każdy dzień tygodnia.
W jednym tygodniu będziemy latać Rosja vs Ukraina a następnym Rosja vs Gruzja i USA.
Spróbuję też dawać trudne warunki atmosferyczne, zobaczymy jak to zniosą nasze komputery.
Mamy pytanie do uczestników naszych lotów co sadzicie o dodaniu nowego uzbrojenia w postaci R-27ET i AIM-120 ?