Autor Wątek: Nigdy nie byliśmy na Księżycu..  (Przeczytany 17444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Norbertnaviedzony

• Trolle
  • *
  • Viper all the way :)
Nigdy nie byliśmy na Księżycu..
« dnia: Listopada 22, 2009, 21:31:11 »

"We Never Went to the Moon.." jak brzmi tytuł popularnej w owym czasie książki Billie'go Kaysinga.
Na tym świecie w najnowszej historii było wiele przekrętów, szwindli itd. Obok 9/11 i JFK, lądowanie na Księżycu to chyba najbardziej spektakularne..
Do niedawna sam byłem przekonany, że wiem że program Apollo doprowadził do postawienia ludzkiej stopy na powierzchni srebrnego globu. No cóż, po przeczytaniu książki, do której w pierwszym momencie podszedłem z realnym dystansem musiałem zmierzyć się z faktem, że nic co do tej pory wiedziałem na ten temat nie było prawdą. Niewiarygodne jak łatwo można manipulować opinią publiczną a także pojedynczymi jednostkami znając kilka podstawowych zasad socjo-psycho-tchniki. W całym tym "ladowaniu" są takie kwiatki - nazwijmy je, że uwłacza to ludzkiej inteligencji. I mimo to, ludzie to kupili i nadal w to wierzą..  :030:
Polecam książkę. Tym którym się ewentualnie nie chce, polecam link http://www.youtube.com/watch?v=nOMHSgQuuiw

Twarze i mowa ciała Armstronga, Aldrina i Collinsa  na konferencji prasowej mówią same za siebie - z całym szacunkiem dla nich. Ci ludzie kłamią.
Nic już nie powiem. Obejrzyjcie, wyciągnijcie własne wnioski.
Do zobaczenia po ciemnej stronie.. Księżyca.  :004:
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2009, 21:36:46 wysłana przez Norbertnaviedzony »

F-16 is a sexy beast - just the best looking fighter jet in existence - the most beautiful machine human being has ever built!

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Nigdy nie byliśmy na Księżycu..
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 22, 2009, 21:38:24 »
Taaa. Była już na tym forum strona gdzie nawet po polsku były obalone praktycznie wszystkie tezy zwolenników spiskowej teorii dziejów dot. lądowania człowieka na księżycu.

Najważniejsze pytanie - po co mieliby to wszystko fałszować? A jeśli fałszowali to czy robili to skończeni idioci skoro tropy są tak łatwe do wyśledzenia?
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 22, 2009, 21:45:49 »
Taa ... spiskowa teoria dziejów, ciekawe czemu ma tylu zwolenników?  :icon_eek: Może dlatego, że jest bardziej atrakcyjna i "kolorowa" niż szara, często prozaiczna rzeczywistość. Choć oczywiście Amerykanie jak zwykle kłamią, bo przecież powszechnie wiadomo, że pierwszy na Księżycu był Porfirij Jebanow (może do dzisiaj tam jest?) :002:

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 22, 2009, 21:51:09 »
Mały postulat. Najpierw obejrzyjcie w całości film. Potem komentujcie. Nie dla ozdoby dałem linka.. Naprawdę warto, dla przejrzystości i "dobra sprawy"  ;-)

F-16 is a sexy beast - just the best looking fighter jet in existence - the most beautiful machine human being has ever built!

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 22, 2009, 21:52:52 »
Hehehe nie byliśmy na księżycu, a Franz miał strzelać do papieża:)

Edit: kropkę dorzuciłem do żet (wczesniej zet). A niech ma :banan
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2009, 22:01:47 wysłana przez Mekki »
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 22, 2009, 21:55:31 »
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 22, 2009, 21:56:31 »
Oczywiście, poza tym jak wszyscy dobrze wiemy nie było też holokaustu  :021: :118: :banan :karpik

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 22, 2009, 21:59:26 »
Mały postulat. Najpierw obejrzyjcie w całości film. Potem komentujcie. Nie dla ozdoby dałem linka.. Naprawdę warto, dla przejrzystości i "dobra sprawy"  ;)

Pod warunkiem, że Ty znajdziesz sobie na YT uploady filmów obalających te steki bzdur i też je obejrzysz :118:

Edit: bip3r - lol

« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 22, 2009, 22:11:08 »
Taaa Norbercie, jeszcze pooglądamy i poczytamy o "chemtrails'ach", nieobecności Żydów 11.09 w WTC, Gagarinie co to nigdzie nie poleciał. A nie masz najnowszego teledysku Elvisa Presley'a? Ponoć nagrał "Greatest Hits", świeżynka z 2009.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 22, 2009, 22:17:57 »
Taaa Norbercie, jeszcze pooglądamy i poczytamy o "chemtrails'ach", nieobecności Żydów 11.09 w WTC, Gagarinie co to nigdzie nie poleciał. A nie masz najnowszego teledysku Elvisa Presley'a? Ponoć nagrał "Greatest Hits", świeżynka z 2009.

Taaaa, albo że Galimex dokończył swój wirtualny kokpit :D.

@bip3r
Aż się ciśnie na usta: "crap!". LOL! :banan.

Ps. Bez urazy - tak mi się skojarzyło :P.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 22, 2009, 22:19:39 »
Ignorujecie prawa fizyki? Prawdę mówiąc, spodziewałem się jakiejś bardziej zaawansowanej dyskusji i wymiany argumentów. Czegoś odrobiny więcej niż tylko ironicznej masowej histerii.. którą okazujecie, oczywiście jak przeważnie w podobnych przypadkach zazwyczaj reagują ludzie, szczególnie w tym kraju. Spiskowa teoria bla bla bla i tyle. Reszta ich nie obchodzi. Ignoranci...
Jeśli byliśmy na tym Księżycu i ja się mylę to.. jutro wstąpie posłusznie do klasztoru i złoże śluby milczenia. Ale to Wy będziecie mnie musieli przekonać, że nie mam racji. Coś mi się jednak wydaje, a nawet jestem przekonany że więcej argumentów jest po mojej stronie. Ktoś czuje się na siłach wyprowadzić mnie z błędu?  :?:

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 22, 2009, 22:20:06 »
Twarze i mowa ciała Armstronga, Aldrina i Collinsa  na konferencji prasowej mówią same za siebie - z całym szacunkiem dla nich. Ci ludzie kłamią.

Powiedz to Buzzowi prosto w twarz, był już taki jeden:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOo6aHSY8hU

Nie podoba mi się obrażanie tych niezwykle odważnych i inteligentnych ludzi, ale obejrzę ten film - jak będę miał czas.

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 22, 2009, 22:25:02 »
1.Wujek Ty nie ściemniaj sam chemtrailsy na pewno robiłeś :banan

2. Szanowny Panie KosiMazaki dlaczego Pan szanowny w naszego(czy było ich dwóch?) forumowego kolegę nie wierzy? :118:

A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 22, 2009, 22:28:36 »
Powiedz to Buzzowi prosto w twarz, był już taki jeden:

Mówienie w twarz przestało być modne - teraz się rzuca:

http://www.youtube.com/watch?v=_RFH7C3vkK4

2. Szanowny Panie KosiMazaki dlaczego Pan szanowny w naszego(czy było ich dwóch?) forumowego kolegę nie wierzy? :118:

Nie o, że nie wierzę. Życzę mu (im) jak najlepiej. Po prostu tak mi się luźno skojarzyło jak Toyo zaczął wyliczać :D. Poza tym z naszego podwórka  :020:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 22, 2009, 22:30:53 »
Zapomnieliście Mazak jeszcze o tym że naziści uciekli do Argentyny aby zbudować nową, IV Rzeszę  :118: :banan

Wszak nawet Szmajser wierzy że tak właśnie było, aż się dziwię że to nie zostało wspomniane na samym początku  :karpik