Witam!
Zastanawiam się nad kupieniem Rise of Flight od dość dawna, chciałem się jednak zapytać o parę rzeczy kogoś kto już grał i chciałby się podzielić wiedzą

1. Czy tryb kariery (na czym mi najbardziej zależy) jest dobrze wykonany - czyli czy jest zachowana wierność historyczna (określone szwadrony na określonych lotniskach w danym czasie, wyposażone w samoloty z danego okresu, asy z danego okresu w danej jednostce itp., malowania historyczne danej jednostki/asów [skiny], czy są ew. dostępne fanowskie skinpacki i czy można samemu przemalować samolot, kiedy się jest asem). Czyli to, co było w Over Flanders Fields i w modyfikacji do Red Barona Hells Angels; czy jest to kampania zróżnicowana, bo gdzieś przeczytałem (chyba nawet tu), że w czasie misji lecąc po waypointach nikogo się nie spotyka.
2. W OFF Phase 2 (ta darmowa jeszcze) było mi b. ciężko lądować (raz na 5 razy może mi się udawało, w RB rzadko się rozbijałem). Czy tutaj nie jest to jakieś b. trudne? I czy model lotu jest dobrze zrobiony Waszym zdaniem.
Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę