Normalnie... pod kroplówką niemal byłem. Eh, takie emocje, takie sytuacje... Bramka po spalonym, no żesz - nie chcę Lewandowskiego cytować

Ale ogólnie, miłe zaskoczenie. To co pokazali w drugiej połowie, to nie ten sam zespół. Może rzeczywiście ten dach ich dusił - teraz jakby dali dowód, że lepiej bez - czyż nie?
Bramka Błaszczykowskiego, najlepsza w turnieju? Po prostu torpedo loss!

Pięknie zakręcona do bramy, cudo, miód
malyna 
Rosjanie zagrali jak my? To my jak Rosjanie? Grasz tak, jak przeciwnik ci pozwoli, a Polacy dzisiaj na niewiele pozwalali. Fakt, były chwile wielkiego chaosu, jakiegoś niedogrywania, dziwnych zagrań, etc, ale ogólnie, jest dobrze i nastraja optymistycznie na mecz z Czechami. Zgodzę się z jego wysokością trenerem, młody zespół, a bęben podbity na maxa, niemal jakby to 1920 miał być, nie dobrze. Nerwy, nerwy. To Rosjanie, a nie jacyś najeźdźcy, to nie politycy, tylko kopacze jak nasi. Eh... Potem takie dymy wychodzą.
Jedno co mnie zastanawia, to dlaczego Smuda mówił przed meczem, wszystko kupuję, byle nie porażkę... Jak mam to rozumieć? Dla mnie remis jest cool? Jak można dawać takie sygnały do groma? Gra się by wygrać, a nie zremisować, co to... spotkanie towarzyskie na rzecz organizacji charytatywnej?
@Jascha
Obraniak się moim zdaniem sprawdził. Ładnie wrzucał z wolnych, czyż nie? Że się wkurzył? Nie dziwię mu się, każdy by się wkurzył, pewnie chciał wrzucać z tego wolnego i już widział bramkę po dośrodkowaniu.
Ciekawe co z Tytoniem. Powinien zostać i grać do końca, czyż nie? Dzisiaj się sprawdził, jest dobry.