Kompletne bzdury. ED ma kontrakt z USAF/ANG i jezeli nie beda sie trszymali umowy, wprost beda zablokowani od nastepnych kontraktow z USAF/ANG.
A jak to usuną, to nigdy im nie wybaczę, wtedy dopiero ich tyłek zaboli.
Kto ma kopię DCSa ręka do góry. Prawdopodobnie nawet w DCS:A-10C standalone jest ta awionika, więc płytek z naszych domów nie ukradną.
Ojej. Co zrobisz? Bedziesz plakal? 
Poszczuci placzem? 
Gdybyś tylko widział posta tego moda do mnie.
Gadał jakby był po dłuższym paleniu zielska.
Nazwał to (drobną modyfikację .lua) "reverse engineering". Od kiedy to .lua są kompilowalne? Mi nic o tym nie wiadomo

Jak go zapytałem czemu inne modyfikacje .lua jak servman hostują na swoim forum to zamilkł. Zapewne uświadomił sobie ile już wypalił

Na początku, jak się o filmie dowiedzieli to normalnie panika wybuchła, temat, który od ponad roku istniał nagle został usunięty. Znacie jakiś inny temat na jakimkolwiek forum co leci do kosza (dopiero) po roku? I to nie z powodu przedawnienia.
Co zrobię pytasz? Poinformuję USAF przez oficjalną stronę o wykorzystaniu przez ED kodu laser mavericka oraz SADL w wersji enthertaiment. Mod ED sam przyanał, że nie powinno tego tutaj być.
A cały ten kontrakt to jest zwykła parodia, parodia i ironia. Tylko człowiek nie znający historii nie widzi tu tej ironi. Kiedyś się szpiegowali, teraz zawiązują kontrakt...
Ale wracamy do tematu, bo się offtop robi z powodu mojego żartobliwego posta.
W changelogu prawdopodobnie pominęto ważny fakt, zmieniający taktykę walki z systemami SAM AI.
Taraz SAMy AI nie są już takie głupie.
Strzelają do wszystkich typów pocisków, nie tylko do ARMów. Tunguska nawet do pocisków Vikhr strzela co jest czymś kompletnie nowym.
Wcześniej można było bez obaw jednym MAVem zatłuc 2S6, teraz już nie jest to strzelanie do kaczki.