Autor Wątek: Wczesny dostęp już uruchomiony!  (Przeczytany 153404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Wczesny dostęp już uruchomiony!
« Odpowiedź #195 dnia: Grudnia 20, 2013, 16:21:11 »
Musieli zmienić z niemca jak patrzyłem było jako jeden okres - nawet z przerwami i tak można będzie pograć tyle że się znudzi :P

Tak zgadza się, nawet się przyznali teraz, że wcześniej było ponoć inaczej i w ramach przeprosin pokazano nowy screen :

webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #196 dnia: Grudnia 20, 2013, 17:39:28 »
Już jest update i można latać.

Dotyczy też posiadaczy "srebrnej" bety.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #197 dnia: Grudnia 20, 2013, 19:33:01 »
Buuuuuu
Nie chce działać  :-[

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #198 dnia: Grudnia 20, 2013, 19:44:17 »
A co konkretnie? Bo u mnie śmiga.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #199 dnia: Grudnia 20, 2013, 19:51:32 »
IŁ-2 Sturmowik przestał działać i tyle. I żadne recovery nie pomaga.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 20, 2013, 20:43:06 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #200 dnia: Grudnia 20, 2013, 20:26:20 »
RoF też....

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #201 dnia: Grudnia 20, 2013, 21:06:00 »

No zabawa fajna. Czołgu jeszcze nie zniszczyłem, trudno trafić ; ). Z Rakietami (ale jeszcze nie działa to 100,200,300m) w LaGG widzę, że trzeba celować w inne miejsce z siatki celownika. Ot w sumie takie gadżety ten dziejszy update. Wciąż tylko w kabinach stoją w miejscu i to mi się z lekka nie podoba, proste wskaźniki nie działają, ehhh. Mogliby dopracować to co jest, a potem dodawać resztę.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #202 dnia: Grudnia 20, 2013, 22:29:15 »
Ja właśnie  jedną 50kg z Fredka rzuconą tak z metr od czołgu zniszczyłem T-34 i uszkodziłem KV-1 który dobiłem kolejną 50tką przy drugim nalocie. Bomby działają dużo skuteczniej niż w WT czy starym Iłku (z tego co mi moja zeżarta wódą i Alzheimerem pamięć podpowiada). :D

Benek

• Gość
« Odpowiedź #203 dnia: Grudnia 20, 2013, 22:32:36 »
Moim zdaniem coś zmienili w kwestii bujania, w tym momencie już tak nie przeszkadza w strzelaniu. Przy okazji nie spodziewałem się że ten soft od Nvidia Shadowplay jest tak zajebisty, mogę nagrywać full HD bezpośrednio z gry praktycznie bez spadku wydajności:

http://youtu.be/3Fc1j27Yrr4

co do bomby to raz chciałem nawet zrzucić ale niechcący całym samolotem mi się rzuciło :P. Idę spać bo już dziś już nic sensownego ani nie napiszę ani nie polecę.

pzdr

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #204 dnia: Grudnia 21, 2013, 00:04:09 »
Z czego ma się taki deweloper wg. ciebie utrzymać? Simy były, są i będą kierowane do wąskiego grona graczy - żeby utrzymać firmę trzeba wydawać dodatki, bo wydawanie sequeli zajmuje za dużo czasu, a sprzedaż gotowego produktu pewnie ledwo pokrywa wydatki.

To  sobie wąskie grono 50 maniaków będzie pomykać za piniążki na kilku serwerach i taka będzie kariera nowego tytułu. Jakoś kiedyś gdy technika była uboższa i dużo droższa opłacało się wydać pełny tytuł i ewentualnie dorobić na jakichś dodatkach. Lata ktoś jeszcze w RoF  bo w dziale widzę post z lipca w pomocy dla nuubików i luty w "wspólne latanie". Ot taka gra dla wąskiego grona.

« Odpowiedź #205 dnia: Grudnia 21, 2013, 00:45:51 »
Bomby na tych skrinach mają mało detali w porównaniu z płatowcem, wyglądają gorzej niż modowane bomby w starym Szturmowiku. Dym i  wybuch też słabo, argument że sięgający wysoko w niebo i widoczny z daleka dym zabije FPS-y w każdym komputerze to bajki z odległych już czasów- dzisiejsze komputery gdyby odpowiednio to zoptymalizować powinny spokojnie to uciągnąć. Nawet w starym Szturmowiku jest mod Gurner FX w którym dym widać z 10 lub 30km i sięga wysoko w niebo, na którym notabene kręci się kilkanaście maszyn, i nic się nie tnie nawet na moim obsranym laptopie z 2009r.- a przecież metody wyświetlania grafiki i optymalizacji poszły lekko do przodu przez te dziesięć lat. Kabina też wygląda gorzej niż w CoD.
Tak gdybam sobie oczywiście, bo nie mam komputera i nie widziałem tego na żywo- na Waszych skrinach modele zewnętrzne samolotów wyglądają bajkowo...
Wracając do bomb, to wielu ludzi nie zdaje sobie do końca sprawy jak niszczycielska jest to broń- lata od dawna na Tubie taki stary filmik-kronika wojenna, jak Sztukasy obrzucają złomem myszki miki. Widać wyraźnie że to bardzo niezdrowo wyłapać na cyce nawet niewypałem, bo dekiel się defasonuje w locie parabolicznym i kapcie spadają. To samo w kwestii detonacji w pobliżu- podmuch jest tak silny że się tecik wykonuje beczkę niesterowaną. A jak w tej alfie wygląda ostrzał dekla z 20mm od tylca z góry? Można coś popsuć?
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #206 dnia: Grudnia 21, 2013, 01:04:22 »
Moim zdaniem coś zmienili w kwestii bujania,
Jak dla mnie jest jak było i temat nietknięty. FM na gumie.

A jak w tej alfie wygląda ostrzał dekla z 20mm od tylca z góry? Można coś popsuć?

Udało mi się uszkodzić. Czołg pociągnął czarny dym, ale jechał dalej popychany chyba hasłem Za Stalina.

Bomby na tych skrinach mają mało detali w porównaniu z płatowcem, wyglądają gorzej niż modowane bomby w starym Szturmowiku.

Bo były projektowane na starszym sprzęcie ;- ).

Ps.
Zauważyłem, że jakoś po ostatnim patchu jest dużo gorzej z wygładzaniem ekranu. W simie dałem - wyłącz (restart), potem znów x8 (restart) i jest ok. Jakoś widać załadował swoje ustawienia, ale w Settings nie pozmieniał - może się komuś przydać jak też coś zaczęło szwankować z AA.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 22, 2013, 21:33:58 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #207 dnia: Grudnia 27, 2013, 16:16:28 »
Już można latać. :)
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #208 dnia: Grudnia 28, 2013, 23:53:05 »
Wczoraj nie miałem czasu, ale dziś trochę polatałem. Puszka 37mm na LaGGu ładnie rozwala czołgi.

www.yoyosims.pl

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #209 dnia: Grudnia 29, 2013, 22:41:32 »
Panowie ... nikt nie zauważył, że dostępne są pody ?
Ajjjajaj ... i to dwie wersje :-) MG151/20 oraz  MG151/15 - Jaką piękną sieczkę robią z łaga.
Chyba dają to po to aby mieć czym do iła postrzelać :-P
Na dokładkę możemy sobie założyć opancerzony wiatrochron i zdjąć "kulochwyt" znany z G2 (FB).

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "