Kolejny dzień latania online i kolejne fajne rzeczy można zaobserwować

Na ten przykład - palący się silnik w Mietku. Teoretycznie kaplica - praktycznie potrzeba 2k wysokości i postawić mietka na ryj

zdmuchujemy jak świeczkę

Co ciekawe - po wytraceniu prędkości - mamy tylko czarny, smolisty dym, można próbować wylądować, a nie w panice skakać

Po lataniu online zauważyłem jedną, kolosalną różnicę w stosunku do FB. Nie ma, ale to absolutnie nie ma kręcenia się w poziomie. Owszem zdarza się czasami jakiś desperat (ja

) z podami, który kręci za łaggiem dwa kółka, ale to wyjątki

Nawet ruscy (a paru po nikach kojarzę z ADW) idą w pion i próbują walczyć z przewagą wysokości. No i panie w kupie siła, siła panie ... walczyłem dzielnie z trzema, ale tutaj nawet F4 nie daje rady. Dosyć szybko organizują się na serwerach tak jak na ADW - dwa iły nisko, dwa łaggi na 1.5k i dwa na 3-4k. Dzisiaj się tak wpakowałem w zadymę i ledwo wyszedłem.
Po samotności można polatać -ale trzeba mieć oczy dookoła głowy ponieważ jedna seria i "po ptokach". Obserwowałem dzisiaj latającą dwójkę F4 w parze ... coś pięknego

Chłopaki zamiatali każdego na którego zeszli. Czysta poezja.
Nie wiem ile wytrzymają ruscy w tym stanie, bo staje się to nudne. Latasz góra - dół i tak w kółko. Widzisz "wiszącego" bez prędkości łagg'a - ładujesz serię i tyle. Tak jak bym widział scenę opisaną w "FW 190. Asy frontu wschodniego".
Pojawiły się serwery typu "unofficial". Oznacza to, że można postawić serwer samemu czy to tylko "wybrani" dostali taką możliwość ?
Ramm.