Nie chcę za dużo mówić by znowu nie było, że marudzę, ale niestety Art-J ma rację. Brak płynności, przycinki sekundowe i dłuższe, takie dziwne terkotanie, brak wyczucia odległości nad morzem i wszystko na już okrojonych ustawieniach. To wszystko nie daje możliwaści a już na bank komfortu walki. No i te świecące kokpity samolotów przy nowym cieniowaniu, wiem że jeszcze nie zrobili nowych tekstór(tekstur), ale kiedy to zrobią? (Latam na A-10C, widok kokpitu jest tam dla mnie bardzo ważny) Płynność Normandii ma się nijak do Newady, a zmienianie ciagłe ustawień grafiki, w zależności która mapę wybiorę - to chyba nie o to chodzi. Fajnie oczywiście, że mapa jest bo lubię ten okres, jednak jeszcze duuużo jej brakuje do płynności Nevady czy DCS 1.5 . Z niecierpliwością czekam na jakieś poprawki do tej mapy, tak jak i do całego DCS 2, tak by już wszystko było w jednym opakowaniu.
Nie mam może UBER komputera: i7 6700K, 16Gb DDR4 2400Mhz, GTX 970 4GB GAMING, na płycie ASUS SABERTOOTH Z170 S - to nie tak źle, ale problemy są i u tych co mają mocniejsze maszyny.
Tak już z innej beczki, to w menadżerze nie widać podglądu - widoku wszystkich obiektów z okresu WWII (żołnierze - wdać tylko wojsko USA ), czy u kolegów też_tak jest?