Kupiłem sobie "Flaming Cliffs 3". Czy samoloty, które wchodzą w skład tego modułu, poza brakiem klikalnego kokpitu mają też mocno uproszczoną obsługę? Trochę zdziwił mnie wbudowany samouczek startu Su-27, który sprowadza się właściwie do: elektryka, zamknij budę, włącz silniki, klapy i wio (trzeba jeszcze uruchomić sterowanie przednim kołem ale o tym samouczek milczy
).
Tak, dokładnie. Zdziwiłem się, że się zdziwiłeś

. Uproszczenia to podstawowa różnica dzieląca zaawansowane moduły DCS i arcade'owe FC3. Należy sprawdzać dokładnie opis i wymagania, bo często czytamy tu opinie ludzi, którzy mają pretensje do optymalizacji sima, a sami nie posiadają sprzętu spełniającego minimalnych wymagań (to, że są one mocno wygórowane to inna sprawa, ale w końcu to sim, a nie FPS na małej mapie).
W którym momencie mogę użyć bonusu, który jest przyznawany przy zakupie? Gdy wrzuciłem sobie mustanga do koszyka nie widzę, żeby został uwzględniony.
Bonus jest dodawany przy kompletowaniu zamówienia (podstrona "Complete Order") - tam, gdzie wpisuje się dane, na dole strony jest żółty guzik "USE BONUS POINTS", a pod nim "COMPLETE ORDER". Discount na stronie swojego koszyka po rozpoczęciu procedury zakupu (który pewnie pomyliłeś z bonusem) wynosi obecnie 0%, bo nie ma w tej chwili żadnej przeceny.