Ok... pomijając małą różnicę w zawartości, a dużą w cenie, jest plan, że jednak kupię wersję najbardziej bogatą. Jednak, jest jedno ale, czy to cudo pójdzie przynajmniej w średnich nastawach na moim ASUS STRIX GL503VD-FY260T
? Względem oficjalnego konfigu jest dwakroć więcej pamięci RAM (16 Giba

). Pytam
, bo czytając różne recenzje, testy itp. itd., dzieje się spory
"miszung
". Jedni piszą
, że bez większego problemu, inni że zapomnij bracie o tym produkcie. Stacjonarny komputer do jednej w zasadzie nazwijmy to gry jest głupim rozwiązaniem zwłaszcza
, że mało (wcale) gram. No ok
, FSX-SP2 nie liczę
, bo to jedyna rozrywka i to całkiem przyjemna w momencie kiedy z żoną świetnie się w tym simie bawimy przez LAN (Tak udało mi się żonę zarazić v-lataniem)
. Podobnie zresztą razem z Nią obijamy do niemożliwości wręcz starego F-22 Total Air War. Oboje korzystamy z Saitek X-52. Scenerie dotyczące Polski mam wszystkie możliwe
, podobnie jak i Hawajów
, gdzie najczęściej latamy. Plus maszyny te które kupiłem i te które ostatnimi czasy pojawiały się hurtowo za free
, od momentu wybuchu tej nieszczęsnej pandemii (napędzanej medialnym bełkotem). Małżonka wyraziła zgodę na zakup na początek jednej kopii
, ale też nie widzi mi się rozwalanie 500pln żeby potem się okazało
, że "to se neda pane Hawranek"
. Tak więc, wywalać "pińcet pluszzzz" na 2020 czy może jednak P3D v5 będzie lepszym rozwiązaniem
? Wszystkie dodatki które mam
, z wyjątkiem starego REX-2.0
, działają pod P3D?