60 Hz chodzi bardzo dobrze na WMR - nie rozumiem gdzie tam widzisz tragedie? Okulary przeciwsłoneczne to tak jakbyś sobie przyciemnił jasność nie widzę zwiazku z SDE. Chyba ze miałbyś okulary z plexy w kratkę - to wtedy tak.
No nie wiem, kilka miesięcy temu próbowałem testować to działało jak "Card board VR" klatkowanie, lagi w trackingu. Przed chwilą przetestowałem, działa płynnie, za to IPD totalnie zwalone i niemożliwe to prawidłowego ustawienia. Może to kwestia problemów niektórych losowych headsetów, znany od dawna i akurat u Ciebie jest ok.
Ja sde po chwilowej adaptacji właśnie tak odczuwam, jak lekko przyciemnione okulary, mój mózg potrafi to zignorować, lagów nie. Jestem świadom, że wiele osób kompletnie nie trawi SDE. W Samsungu O ( bez + ) zupełnie go nie widzę, jeśli ktoś nie każe mi szukać

Dziwne bo Pimax na 64Hz jest rewelacyjny... chyba ten ich soft jednak jest poziom niżej.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
To na pewno, niektórych błędów nie są w stanie załatać od lat, nie potrafią nawet dociec jaka jest ich przyczyna, więc cóż.. Microsoft.