Ja się nie pochwaliłem, że jakiś czas temu kampanię ukończyłem. Z wyróżnieniem, bo startowałem z pasa i czekałem na skrzydłowego.

Ogólnie kawał dobrej roboty. Jak na darmową kampanię jest wręcz znakomita. Bardzo dobrze dobrany poziom trudności. Ja praktycznie uczyłem się obsługi Hinda w trakcie postępów w tej kampanii. Kilka misji trzeba było powtarzać (niektóre kilka razy), ale ogólnie było w porządku. Fajnie, że kampania dała możliwość wykorzystania praktycznie każdego rodzaju uzbrojenia. Choć szkoda, że tylko jedna misja była z wykorzystaniem Korda. Szczególnie w misji z obroną bazy, bardzo by się przydał.
Bardzo mi się podobała mi się muzyka, naprawdę fajnie dobrana i dająca klimat. Najfajniejsza misja dla mnie to chyba 15. (ta z transportem ładunku na linie na początku). Bardzo podobało mi się też nocne polowanie na "przemytników".
Misje są natomiast naprawdę wymagające jeśli chodzi o czas (średnio zajmowały 1,5 godziny, te najdłuższe 2 godziny). To sporo. Jeśli chodzi o te głosy "AI" - jedne wypadają lepiej, inne gorzej. Czasem brzmią po prostu jak syntezator mowy. Jeśli kampania byłaby płatna, na pewno wskazane byłoby wykorzystanie lektorów.
Aha, największy atut kampanii to wg mnie pokazanie tego jak zmieniły się "warunki pracy" kierowców Hindów, po dostawach Stingerów. Uczucie, że z łowcy przeistaczamy się w zwierzynę było naprawdę odczuwalne.