Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141966 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: 1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #360 dnia: Sierpnia 16, 2006, 20:57:00 »
Ja nie chcę niczego sugerować, ale SimWare ogłosił, że w jego sklepie BS ukaże się w lutym...2007. Myśle qrdl, że dalej mnie lubisz  :020:

http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_products_list&mid=1&smid=155

Hmmm, czyżbyśmy mieli zawiesić składkę na tegoroczny szpital dla qrdla  :004:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #361 dnia: Sierpnia 18, 2006, 21:17:40 »
Piątek. Nowe screeny, a na nich nasz ulubiony...

http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=982&scr=products&lang=en

"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #362 dnia: Sierpnia 18, 2006, 23:29:23 »
Dość mocno zmienili model + nowe teksturki, za szczegółwość obiektów prosze odjąć sobie 8 fps nad ziemią od poziomu obecnego  :118:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #363 dnia: Sierpnia 18, 2006, 23:47:00 »
Tylko czemu drzewa ciągle prześwitują?

Pjeczi17

• Gość
« Odpowiedź #364 dnia: Sierpnia 19, 2006, 12:21:46 »
Szkoda,że ten Mi 24 nie bedzie flyable i jeszcze fajnie by było jakby flyable był AH64 i SUPER COBRA i Mi28

« Odpowiedź #365 dnia: Sierpnia 19, 2006, 12:33:27 »

Wszystkich, którym podskoczyło ciśnienie po zobaczeniu screena, pragnę gorąco przeprosić :118:, ale to nie z BS :003:, to tylko dodatek do FSa (chyba nie ma teraz innego sima, w którym można w miarę realnie polatać śmigłowcami).

W 100% polecam ten dodatek, mój ulubiony ze stajni Nemeth.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #366 dnia: Sierpnia 19, 2006, 13:37:06 »
Skoro to dodatek do FSa to co robi w temacie o Black Sharku ? :118: :021:

@tomek1988
Gdyby te drzewa nie były przeźroczyste to zabawa z Lo kończyła by się po wejsciu do menu  głównego.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #367 dnia: Sierpnia 19, 2006, 14:10:30 »
Skoro to dodatek do FSa to co robi w temacie o Black Sharku ? :118: :021:
Ciii! To taka dywersja jest :021:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #368 dnia: Sierpnia 19, 2006, 14:28:48 »
@tomek1988
Gdyby te drzewa nie były przeźroczyste to zabawa z Lo kończyła by się po wejsciu do menu  głównego.
No właśnie nie, BS miał miec Speed tree, a tego nie widac na najnowszych screenach.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #369 dnia: Sierpnia 19, 2006, 18:16:04 »
Sun ja tam mam te drzewo w tym samym miejscu co wodę w PFie. A jakbym był świnia to bym powiedział że FO też miało już być....ups :021: :118:

Wszystko się okaże po wyjsciu tego, narazie temat można olać.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

tomek1988

• Gość
« Odpowiedź #370 dnia: Sierpnia 19, 2006, 20:09:59 »
Sun ja tam mam te drzewo w tym samym miejscu co wodę w PFie.

Jak będziesz śmigłowcem przez drzewa przelatywał, to też będziesz je tam miał ;)?

Wszystko się okaże po wyjsciu tego, narazie temat można olać.
Tu się zgadzam :).

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: Sierpnia 20, 2006, 08:43:37 »
Witam
Może ktoś z was wie czy będzie poprawiony w F-15 HUD i czy zostanie naprawiony IFF, oraz dodane namierzanie wroga pasywnie przy użyciu działka. Irytuje mnie to, że maja tyle niedoróbek a zabawiają się robiąc nowe samoloty. Oczywiście fajnie, że będzie pasażerski samolocik, ale chyba na razie jest parę ważniejszych spraw. Na tym żeby wszystko w samolotach każdej produkcji było zrobione jak należy powinno zależeć wszystkim, bo ja na przykład nie czuł bym satysfakcji wygrywając z czymś co ma „podcięte skrzydła”
pozdrawiam
Maverickdan

« Odpowiedź #372 dnia: Sierpnia 20, 2006, 17:17:11 »
Zawsze w bezmiarze niespełnionych życzeń możemy pocieszyć się że jakość wykonania LO/FC/czy nawet BS na szczeście jest inna niż w produkcie kolegów "z drugiej strony miasta" (Be Sure Tech -jakby ktos nie wiedział ...).
Według mnie symulator jest rozwojowy. JEszcze zanim zaprezentowano filmik demonstracyjny pokazyjący klikalny kokpit Kamova nie uwierzył bym że cos takiego ED będzie w stanie stworzyć (demonstracja a produkt finalny to oczywiście dwie różnie rzeczy i co będzie realnie w wersji finalnej BS to się dopiero okaże). JA nawet mam nadzieję że MFD chłopaki "wykombinują", ba! mam nawet malusieńką nadzieję że i dwumiejscowe maszyny flyable kiedyś trafia do gracza. Ale na wszystko trzeba czasu. Tak jak i "szturmowikowcy " doczekali się Tempesta czy Pfeila , tak i my być moooże kiedyś wsiądziemy w F-15 E albo MiG-a 31 go.  Oby tylko rosnące sumki na kontach ludzi z ED nie przyćmiły im rozumu.
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #373 dnia: Sierpnia 20, 2006, 17:48:37 »
W dwumiejscowych maszynach pilot/operator uzbrojenia musiałby być naprawdę cwany, aby nie wywoływać irytacji u graczy off-line. Innym rozwiązaniem może być wydawanie poleceń (taki wingman, tylko bardziej rozbudowany), albo taki myk, aby mówili, czemu coś zrobili/czegoś nie zrobili (bandits in range, request permisson for launch/they have jammer, lost contact, tłumaczenie dla nieznających angielskiego: łomamusiu, wróg w zasięgu, prszę o pozwolenie na odpalenie/ motyla noga, mają zakłócacz, straciłem gniazdko..tfu! kontakt!), może to niezbyt realistyczne, ale jakoś nie wyobrażam sobie lotów z AI na drugim siedzeniu, nad którym nie mam żadnej kontroli.
Chyba, że ED wymyśli coś jeszcze lepszego, albo odpuści sobie maszyny dwumiejscowe (odpukać).

Pjeczi17

• Gość
« Odpowiedź #374 dnia: Sierpnia 20, 2006, 18:21:13 »
Jak co narazie można się obejść bez Miga-31 i mogliby zrobić Miga-25PD żeby sobie polatać prawie trzy machy.
Co do BS to jeden śmigłowiec jak na całą grę to trochę za mało ale może będzie duża jakość.