Wiem że dla was ten samolot jest nie fajny bo jest Amerykański a przecież w dzisiejszych czasach takie nie modne jest być zwolennikiem USA i tamtejszych technologii.
Teraz to Ty chyba mnie obrażasz

Co tu ma wspólnego jakaś ideologią (tak nie lubię i nigdy nie lubiłem USA) czy politycznymi/narodowymi

poglądami z tym czy się lubi dany samolot czy nie. To taki sam śmieszny argument jak "święte oburzenie" jakiś wszechpolaków na to, że Polacy latają Fokami czy Bf-ami w FB/PF - to jakaś bzdura. Nie lubię USA, ale mam w szafie amerykański rewolwer to co jestem schizofremikiem

Bawię się tą serią od czasów pierwszego Flankera (był tam tylko Su-27) i nie zacząłem "latać" F-15 tylko dlatego, że został on na początku źle zrobiony i nie pasował mi do tej "wojny". Cieszę się natomiast, że jest poprawiany, bo lubie tę grę, jak całą serię zresztą i wszystko co jest poprawiane zawsze mnie cieszy. Po prostu amerykański sprzęt nie bardzo mi pasuje do tej gry w ogóle - nie pasuje do klimatu konfliktu o Krym. Oczywiście nie mam nic przeciwko grze gdzie państwo wyposażone w sprzęt amerykański będzie walczyć z państwem wyposażonym w sprzęt pochodzący z Rosji i może taka gra powstanie.
To że Tobie się ten samolot podoba to fajnie, ale nie zmieni to faktu, że sprzęt zachodni jest tylko doatkiem w serii gier Flanker - Flanker 2.0 - Flanker 2.5 - LO - FC - BS, bo ta seria gier jest o samolotach i wkrótce też śmigłowcach rosyjskich i najważniejszy jest rozwój tego zasadniczego kierunku.