Autor Wątek: 1.2 "Black Shark"  (Przeczytany 141860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: 1.2 "Black Shark"
« Odpowiedź #705 dnia: Kwietnia 29, 2007, 12:40:58 »
Razor - a może jakiś kombinezonik pomarańczowy do LO ?  :banan
Tyle tam wody w końcu....

Już jest coś takiego  :004:

http://forum.lockon.ru/attachment.php?attachmentid=10504&d=1176642894
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Online Ranwers

• *
  • Wizzard
« Odpowiedź #706 dnia: Kwietnia 29, 2007, 13:02:48 »
Dzięki !
.       __!__
.____o(''''')o____.
          " " "
Forum to miejsce spotkań ludzi, którzy mają "zryty palnik" w pewnych kwestiach i do tego dobrze im z tym

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #707 dnia: Kwietnia 29, 2007, 14:32:20 »
Jasiu - co mogą oznaczać te zwiezdoczki na burcie ?

Czerwone na 100% oznaczają udane przechwycenia jakichś blizej nieokreślonych intruzów powietrznych (obecnie Rosjanie obok czerwonych gwiazdek mają w zwyczaju malowanie sylwetki delikwenta, na tym egzemplarzu nic takiego nie widzę).

Co do tych drugich niestety nie jestem pewny, jakby na tych błękitnych bombkach nie było białych gwiazdek, to prawie napewno byłyby to udane ataki naziemne (może samolot brał udział w jednym z konfliktów lokalnych prowadzonych przez Rosję - i to raczej nie chodzi o Czeczenię. Być może Tadżykistan albo inny zapomniany kraj ;)) Jednak ten symbol widzę po raz pierwszy. Z drugiej strony to zdjęcie można znaleźć w sieci już co najmniej w kilkunastu różnych miejscach, zatem coś poszukam bo być może ktos je już skomentował :D

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #708 dnia: Maja 18, 2007, 12:07:13 »

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #709 dnia: Maja 18, 2007, 12:35:23 »
Fajne, tylko szkoda, że złe hełmy pilotom dali, parę innych rzeczy jest do poprawy... no i że nie można będzie tym latać... no i trzeba wspomnieć, że trzeba będzie na to czekać jeszcze minimum pół roku...

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #710 dnia: Maja 18, 2007, 15:03:32 »
Fajne, tylko szkoda, że złe hełmy pilotom dali

Eeee mysle ze sie czepiasz  :002:  ....... wygladaja na takie jak powinny byc
parę innych rzeczy jest do poprawy
Zeby w takiej formie chociasz zostało to i tak bedzie dobrze....Co do terminu to zdecydowanie trenuja nasza cierpliwosc .
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #711 dnia: Maja 18, 2007, 16:44:11 »
Hełmy jak hełmy ale śmigłowce mają zdecydowanie za mało detali, jak mogłeś tego nie zauważyć  :118:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #712 dnia: Maja 18, 2007, 18:11:07 »

Eeee mysle ze sie czepiasz  :002:  ....... wygladaja na takie jak powinny byc

One bardziej przypominają Gentex HGU-56/P, a nie Honeywell M142 IHADSS, popatrz na odległość wizjera od twarzy, jest zbyt blisko.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #713 dnia: Maja 18, 2007, 18:14:36 »
One bardziej przypominają Gentex HGU-56/P, a nie Honeywell M142 IHADSS, popatrz na odległość wizjera od twarzy, jest zbyt blisko.
Sun, jak dla mnie tekst tygodnia.  :020:
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #714 dnia: Maja 18, 2007, 23:13:11 »
Stękacie marudzicie, chociaż jest FC. Tak się czasem zastanawiam gdzie są ci piloci tak czynnie biorący udział w dyskusjach na tym forum. Przecież ten symulator już daje nam ogromne możliwości.Zastanawiam się czy rajcuje was latanie w kampanie i wygrywanie z AI czy macie słaby sprzęt. Gadacie, gadacie i stękacie weźcie się za latanie, naprawdę głupie latanie w formacji i ubezpieczanie kolegi w walce daje ogromną frajdę bez względu na wynik starcia. Naprawdę fajnie lata się w grupie i działa się w sposób logiczny i przemyślany. Co to za latanie z AI , żenada

ps. Olejcie ED, karmią nas ciągle pierdołami nuda-ziew. Cieszcie się tym co macie :banan
« Ostatnia zmiana: Maja 18, 2007, 23:20:05 wysłana przez Maverickdan »

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #715 dnia: Maja 19, 2007, 07:22:07 »
Maverick - uroczyście Ci przysięgam na Boga , Fuhrera i tysiącletnią Rzeszę :D , że jeśli zobaczę jeszcze jeden post utrzymany w takim tonie jak powyższy to najnormalniej dostaniesz kilka dni urlopu na przemyślenia.

To czy rajcuje kogoś granie z AI to nie Twój interes. Mnie na przykład bardzo rajcuje 'bo tak i ch..' jak mawiał nieodżałowany Ś.P. Docent.
Jak uważnie spojrzysz na nagłówek strony to znajdziesz tam słowo klucz 'dyskusyjne' - to z kolei pozwala potencjalnym chętnym sobie postękać , i jak długo nie łamią swoim stękaniem regulaminu to jest to jak najbardziej ok , jak również również nic Ci do tego co stękają.
Może mają coś do powiedzenia, rozważałeś taką możliwość?

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #716 dnia: Maja 19, 2007, 08:22:04 »
To czy rajcuje kogoś granie z AI to nie Twój interes. Mnie na przykład bardzo rajcuje
Tak myślałem, byłem nawet pewien :020: :118:
A co do reszty to większość lata tylko zbyt rzadko
Osobiście latałem z some1
                          John Cool
                          Sundowner
                          Kusch
Mój post miał na celu zrozumienie, dlaczego już nikt nie potrafi się cieszyć FC tylko podnieca się czymś, czego jeszcze niema i niewiadomo, kiedy będzie.
A ty nie obiecuj tylko daj mi urlop nie lubię jak ktoś mnie straszy  :121: :118: :banan

Przepraszam, jeżeli obraziłem któregoś z was biorących udział w dyskusji powyżej, po prostu dziwi mnie, że w dziale Wspólne latanie on-line ciągle są pustki i chciałem się dowiedzieć, dlaczego.

Pozdrawiam
Maverickdan

Mówisz,  masz - życzenie użytkownika jest rozkazem.

« Odpowiedź #717 dnia: Maja 19, 2007, 09:22:26 »
Dalszą dyskusję o problemach ze znalezieniem chętnych do zabawy online w LOFC proszę prowadzić w tym wątku: http://www.il2forum.pl/index.php/topic,8900.msg134770.html#msg134770

Koniec OT i wracamy do LO Black Shark  :010:

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #718 dnia: Maja 21, 2007, 23:38:01 »
Nie ma co, dev'om spodobał się apacz:

Tutaj jeszcze trochę:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=17843&page=55

Nawiasem mówiąc ten model ma mieć docelowo z modelem zniszczeń około 100'000 polygonów.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

poko24

• Gość
« Odpowiedź #719 dnia: Maja 22, 2007, 14:48:30 »
 :002: :002: :002: Jesteście niemożliwi

Skąd wiadomo, że BS będzie dopiero za pół roku? (Nie było mnie długo na forum.lockon.ru)
Jestem baaardzo podekscytowany tą wiadomością - już tak szybko? Jak ten czas leci... Suuuuper :002:!!!!
« Ostatnia zmiana: Maja 22, 2007, 14:56:32 wysłana przez poko24 »